Skip to main content

Kamers in Leeuwarden

Ga je studeren in Leeuwarden? Dan wil je daar vast ook wonen tijdens je studententijd! Wij hebben hier voor jou het meest complete overzicht van studentenkamers, studentenhuizen, studio's en appartementen in Leeuwarden (zowel huur als antikraak).

1. Huurzone

2. Direct Wonen

3. Huurstunt

 

Tip: lees ook eens onze zoektips of alles over hospiteren om snel een kamer te vinden.

Maandelijks de nieuwste kamers in Leeuwarden in je mailbox

Wil jij maandelijks een overzicht van de nieuwste kamers in Leeuwarden? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!
Je krijgt van ons dan het overzicht van de beste (antikraak) kamers in en rondom Leeuwarden!

Aanmelden nieuwsbrief kameraanbod

Kamer toevoegen?

Wil je jouw kamer(s) ook in ons overzicht? Meld deze dan aan middels onderstaande button

Aanmelden kamer

Kamers in Leeuwarden

Leeuwarden Studentenstad

Leeuwarden biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Leeuwardense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Leeuwarden.

Studeren in Leeuwarden

Ga jij studeren in Leeuwarden? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Leeuwarden

Ga je in Leeuwarden studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Leeuwarden en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Leeuwarden

Er zijn heel veel redenen om in Leeuwarden te studeren en wonen tijdens je studententijd. Het is een van de gezelligste steden van Friesland en het heeft een rijke historie.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Leeuwarden

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Leeuwarden Studentenstad.

Gezondheidszorg in Leeuwarden

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Leeuwarden staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.