Skip to main content

Bagijnestraat - Leeuwarden

  • Bagijnestraat - Leeuwarden

    Hallo, ik ben Annabel, 23 jaar en woon op dit moment nog alleen in een appartement van 81m². Het appartement ligt midden in het centrum van Leeuwarden en het is er toch heerlijk rustig. Ik ben net begonnen aan de studie tourismmanagement aan NHL Stenden. Op de fiets ben ik daar in 5 minuten.In het appartement zijn 2 kleine slaapkamers (10m²) waarvan er nog 1 (gemeubileerd) te huur is. Daarnaast is er nog een grote gezellige huiskamer met keuken en groot balkon. Tevens is er een moderne badkamer met toilet en nog een apart toilet.De huur bedraagt 500€ p.m. inclusief gas, stroom en internet.In het weekend ben ik vaak bij mijn vriend, maar doordeweeks zou ik het leuk vinden om af en toe samen te koken, iets te drinken op het balkon of eens te gaan stappen. Spreekt je dat aan? Neem graag contact op.Misschien tot ziens, Annabel


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Leeuwarden

Borniastraat - Leeuwarden

Groningerstraatweg - Leeuwarden

Spoorstraat - Leeuwarden

Minnemastraat - Leeuwarden

Ook leuk om te lezen

Leeuwarden Studentenstad

Leeuwarden biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Leeuwardense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Leeuwarden.

Studeren in Leeuwarden

Ga jij studeren in Leeuwarden? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Leeuwarden

Ga je in Leeuwarden studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Leeuwarden en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Leeuwarden

Er zijn heel veel redenen om in Leeuwarden te studeren en wonen tijdens je studententijd. Het is een van de gezelligste steden van Friesland en het heeft een rijke historie.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Leeuwarden

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Leeuwarden Studentenstad.

Gezondheidszorg in Leeuwarden

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Leeuwarden staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.