Skip to main content

Bijenhofstraat - Leeuwarden

  • Bijenhofstraat - Leeuwarden

    ✨Aangeboden ✨Adres: Bijenhofstraat Gedeeld meidenhuisBeschikbaar: Per 1 oktoberM2: 20Huur per maand: + - 350Borg €: kosten van één maand huurAdministratie kosten €: €45,-Additional costs per month €: €0,-Geplaatst door: HuisgenootEigenaar: Johannes van der Zwaag Extra info:- Inschrijven mogelijk- Schoonmaak rooster- Voorkeur voor een nederlands sprekende meid - Huisdieren zijn niet toegestaan- Roken buiten - Het huis wordt gedeeld met in totaal 5 meiden - NHL Stenden is op loopafstand- Ruime keuze uit supermarkten binnen 5 - 10 minuten fietsen- De binnenstad is 7 minuten fietsen- 2 bushaltes op loopafstand! Een leuke meid gezocht voor een gezellig studentenhuis ! Vanaf 1 oktober komt er een ruime zolderkamer vrij in Huize Bijenhof . We zijn een net en hecht huis ! We doen graag dingen samen, zoals eten, op stap gaan, filmpjes kijken en heel af en toe sporten Naast alle gezelligheid in huis, is er ook genoeg ruimte om alleen op je kamer te chillen. We zoeken een spontane meid om huize Bijenhof weer compleet te maken! Het huis heeft 5 kamers in totaal. De kamer kost +- 350 per maand en is 20 vierkante meter. Er is een goede keuken, badkamer en een apart toilet aanwezig die we met z’n allen delen. Ook is er een achtertuin voor overheerlijke BBQ's en zomerse taferelen. ☀️☀️☀️Heb je interesse in deze kamer, stuur ons dan een berichtje en vertel iets leuks over jezelf! Onze hospi avond is op 12 september. Tot snel!


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Leeuwarden

Wilgenstraat - Leeuwarden

Willem Lorestraat - Leeuwarden

Bleeklaan - Leeuwarden

Willem Lorestraat - Leeuwarden

Ook leuk om te lezen

Leeuwarden Studentenstad

Leeuwarden biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Leeuwardense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Leeuwarden.

Studeren in Leeuwarden

Ga jij studeren in Leeuwarden? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Leeuwarden

Ga je in Leeuwarden studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Leeuwarden en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Leeuwarden

Er zijn heel veel redenen om in Leeuwarden te studeren en wonen tijdens je studententijd. Het is een van de gezelligste steden van Friesland en het heeft een rijke historie.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Leeuwarden

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Leeuwarden Studentenstad.

Gezondheidszorg in Leeuwarden

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Leeuwarden staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.