Skip to main content

Blokhuissteeg - Leeuwarden

  • Blokhuissteeg - Leeuwarden

    Begin oktober zal een monumentale studio, gelegen in de binnenstad van Leeuwarden, vrijkomem voor de verhuur. De studio heeft een gemeenschappelijke buiten tuin. Het betreft een volledig zelfstandige studio met 1 kamer, buitenruimte en een gemeenschappelijke gang waar fietsen overdenkt kunnen worden opgeborgen. De studio bevindt zich op één woonlaag op de eerste verdieping, is 49m2 groot en wordt gestoffeerd opgeleverd, de huur bedrag 800€ exclusief. De studio beschikt over dubbelglas en een zuinige HR++ CV ketel en is centraal gelegen. Diverse voorzieningen, winkels, het station en de universiteit zijn lopend of op de fiets binnen enkele minuten te bereiken. Bezichtigingen worden gepland op 25 september.Addresse: BlokhuissteegZelfstandig studio/appartementKomt vrij op 1 oktober, eventueel enkele dagen eerder in overlegM2: 49m2Maandelijkse kale huur: €800,00Borg: twee maanden huurGeen andere bijkomende kosten per maand en bij overdracht: €0Verdere informatie:- Eerst een jaarcontract, die daarna omgezet kan worden in onbepaald. - Registratie mogelijk- geschikt voor alleenstaanden of paaren zonder kinderen- huisdieren eventueel mogelijk in overleg- roken is buiten toegestaan- buitenruimte (hofje achter het huis) wordt gedeelt met twee andere appartementen


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Leeuwarden

Wilgenstraat - Leeuwarden

Willem Lorestraat - Leeuwarden

Bleeklaan - Leeuwarden

Bijenhofstraat - Leeuwarden

Ook leuk om te lezen

Leeuwarden Studentenstad

Leeuwarden biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Leeuwardense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Leeuwarden.

Studeren in Leeuwarden

Ga jij studeren in Leeuwarden? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Leeuwarden

Ga je in Leeuwarden studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Leeuwarden en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Leeuwarden

Er zijn heel veel redenen om in Leeuwarden te studeren en wonen tijdens je studententijd. Het is een van de gezelligste steden van Friesland en het heeft een rijke historie.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Leeuwarden

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Leeuwarden Studentenstad.

Gezondheidszorg in Leeuwarden

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Leeuwarden staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.