Skip to main content

de Kei - Leeuwarden

  • de Kei - Leeuwarden

    Op zoek naar de perfecte plek om te wonen in Leeuwarden? Zoek niet verder! In de gerenoveerde deelwoning aan de Kei is een kamer beschikbaar. Gelegen aan de rand van het Leeuwarder bos en op 5 minuten lopen van NHL Stenden, dichtbij Bilgaard winkelcentrum en op nog geen 100 meter is de bushalte. De verhuurder is een Pabo-student (25 jaar) en woont zelf ook in de woning waarin hij twee kamers verhuurt. - Nieuw aangeklede kamer van 12 vierkante meter- Eigen wastafel, regelbare verwarming en kast voor opslag- Gedeelde badkamer en volledig uitgeruste luxe keuken- Grote open woonkamer van 32 vierkante meter- Berging voor fietsen- Grote tuin- Alle voorzieningen in het huis (wasmachine, vriezer, e.d.) kun je gebruiken.De huurprijs is all-in, dus inclusief gas, elektra en internet.De borg is gelijk aan één maand huur.


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Leeuwarden

Borniastraat - Leeuwarden

Spoorstraat - Leeuwarden

Groningerstraatweg - Leeuwarden

Minnemastraat - Leeuwarden

Ook leuk om te lezen

Leeuwarden Studentenstad

Leeuwarden biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Leeuwardense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Leeuwarden.

Studeren in Leeuwarden

Ga jij studeren in Leeuwarden? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Leeuwarden

Ga je in Leeuwarden studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Leeuwarden en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Leeuwarden

Er zijn heel veel redenen om in Leeuwarden te studeren en wonen tijdens je studententijd. Het is een van de gezelligste steden van Friesland en het heeft een rijke historie.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Leeuwarden

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Leeuwarden Studentenstad.

Gezondheidszorg in Leeuwarden

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Leeuwarden staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.