Skip to main content

Groot Schavernek - Leeuwarden

  • Groot Schavernek - Leeuwarden

    Dag lieve kamerzoekende meiden! (Dutch only)Rond 22 oktober verlaat ik mijn paleisje aan het Groot Schavernek. Daarom komt mijn kamer in het leukste studentenhuis van Leeuwarden vrij! Het is een grote ruimte met een hoog plafond die opgedeeld is in 3 kamers, zodat je een woonkamer, slaapkamer en nog een kamer hebt. Verder heb je ook je eigen douche, ideaal!De stad, kroegen, supermarkten, NHL Stenden, Prinsentuin en het station zijn op loopafstand!Je woont samen met 5 meiden en deelt met hun de nieuwe keuken (met vaatwasser en wasmachine), het dakterras, de steeg voor je fiets en de wc's. Huur: ongeveer €520 incl. G/W/LOpp: 44 m2Zie jij het zitten om bij ons te komen wonen? Stuur gerust een bericht waarin je jezelf even kort voorstelt. Wij zullen een aantal enthousiaste meiden uitnodigen voor een hospi onder het genot van een wijntje!Kijk gerust eens op onze instagram: @Nieuwduinkerken


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Leeuwarden

Wilgenstraat - Leeuwarden

Willem Lorestraat - Leeuwarden

Bleeklaan - Leeuwarden

Bijenhofstraat - Leeuwarden

Ook leuk om te lezen

Leeuwarden Studentenstad

Leeuwarden biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Leeuwardense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Leeuwarden.

Studeren in Leeuwarden

Ga jij studeren in Leeuwarden? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Leeuwarden

Ga je in Leeuwarden studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Leeuwarden en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Leeuwarden

Er zijn heel veel redenen om in Leeuwarden te studeren en wonen tijdens je studententijd. Het is een van de gezelligste steden van Friesland en het heeft een rijke historie.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Leeuwarden

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Leeuwarden Studentenstad.

Gezondheidszorg in Leeuwarden

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Leeuwarden staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.