Skip to main content

Gysbert Japicxstraat - Leeuwarden

  • Gysbert Japicxstraat - Leeuwarden

    Hallo hallo,Deze gemeubileerde kamer in een gezellig studentenhuis in hartje Leeuwarden wordt onderverhuurd van 01-08-23 tot 01-01-24. De kamer beschikt over een eigen keuken en douche en het toilet is gedeeld met drie andere huisgenoten. Het is een lichte en ruime kamer op een zeer fijne locatie. Het huis is gelegen in een rustige en veilige buurt, maar dichtbij alle voorzieningen (station, supermarkt, Hogeschool Van Hall Larenstein/NHL-Stenden & de binnenstad).Wij zijn een rustig en net huis dat houdt van een praatje en van gezellig samen koffiedrinken in de voortuin. Verder zijn we (oud)-leden van de christelijke studentenvereniging Navigators in Leeuwarden, maar een lidmaatschap is zeker geen vereiste;) Ben je benieuwd naar ons en naar de kamer? Stuur dan vooral een berichtje en kom 7 juni (tussen 15:00-17:00 of tussen 19:00 - 21:00) met ons een kopje koffie drinken!Tot dan! Groetjess,Joanne, Julia, Mart en Chananja


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Leeuwarden

Wilgenstraat - Leeuwarden

Willem Lorestraat - Leeuwarden

Bleeklaan - Leeuwarden

Bijenhofstraat - Leeuwarden

Ook leuk om te lezen

Leeuwarden Studentenstad

Leeuwarden biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Leeuwardense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Leeuwarden.

Studeren in Leeuwarden

Ga jij studeren in Leeuwarden? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Leeuwarden

Ga je in Leeuwarden studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Leeuwarden en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Leeuwarden

Er zijn heel veel redenen om in Leeuwarden te studeren en wonen tijdens je studententijd. Het is een van de gezelligste steden van Friesland en het heeft een rijke historie.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Leeuwarden

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Leeuwarden Studentenstad.

Gezondheidszorg in Leeuwarden

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Leeuwarden staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.