Skip to main content

Johan Winklerwei - Leeuwarden

  • Johan Winklerwei - Leeuwarden

    Hoiii, Word jij onze nieuwe huisgenoot? In ons huis aan de Johan Winklerwei zijn wij opzoek naar een nieuwe huisgenoot. Het huis is in Westeinde, ongeveer 7 minuten fietsen naar de stad en 10 minuten naar NHLStenden. Het huis staat in een woonwijk, en vlak naast een Poiesz. De jumbo is 5 minuten fietsen. We hebben een gezamenlijke woonkamer, keuken, heerlijk tuin, mooie badkamer (met douchecabine en wc) en een apart toilet. Je komt samen te wonen met 3 jongens en 2 meiden tussen de 18 en 22. Wij zijn allemaal studenten en wij zijn ook opzoek naar een student. Wij zijn een hecht huis waar we veel leuke dingen samen doen. Wij hebben in ons huis geen verplichtingen, zoals een vaste huisavond. Wij eten vaak gezamenlijk en spelen veel (drank)spelletjes met z'n allen of kijken tv (vaak resulteert dit in een spontane avond stappen en sluiten we de avond af bij de Febo Wij zijn opzoek naar iemand die ook van gezelligheid en spontane ideeën houd. Bij interesse mag je een berichtje sturen met een korte beschrijving van jezelf!Misschien tot snel! Daan, Jorrit, Christy, Annemijn en Xander


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Leeuwarden

Jansoniusstraat - Leeuwarden

Diepenbrockstraat - Leeuwarden

Verstolkstraat - Leeuwarden

Achter de Hoven - Leeuwarden

Ook leuk om te lezen

Leeuwarden Studentenstad

Leeuwarden biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Leeuwardense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Leeuwarden.

Studeren in Leeuwarden

Ga jij studeren in Leeuwarden? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Leeuwarden

Ga je in Leeuwarden studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Leeuwarden en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Leeuwarden

Er zijn heel veel redenen om in Leeuwarden te studeren en wonen tijdens je studententijd. Het is een van de gezelligste steden van Friesland en het heeft een rijke historie.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Leeuwarden

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Leeuwarden Studentenstad.

Gezondheidszorg in Leeuwarden

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Leeuwarden staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.