Skip to main content

Kruisstraat - Leeuwarden

  • Kruisstraat - Leeuwarden

    Ben jij of ken jij iemand die opzoek is naar een leuke kamer in het centrum van Leeuwarden!Informatie:Aangeboden! Nieuwe bewoonsters gezochtAdres: KruisstraatGedeeld Huis (in totaal 3 studenten)1 kamer te biedenBeschikbaar: per directOppervlakte: ongeveer 12m2 met ingebouwde kastruimte.De keuken, badkamer, toilet, woonkamer, eetkamer en dakterras worden gedeeld met de andere huisgenoten. Er komt een kamer vrij in ons leuke huisje in Leeuwarden, daarom zijn wij opzoek naar een gezellig huisgenootje! De ligging van de woning is centraal en in het centrum van Leeuwarden. De woning heeft een grote gezamenlijke woonruimte en een groot dakterras. Verder is de keuken voorzien van een vaatwasser! Zodra het zonnetje doorbreekt kan je bij ons goed genieten op het dakterras, waar we de zomer vaak doorbrengen!Interesse of vragen? Stuur mij gerust een berichtje! Liefs Chaline en Roos!


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Leeuwarden

Jansoniusstraat - Leeuwarden

Diepenbrockstraat - Leeuwarden

Verstolkstraat - Leeuwarden

Achter de Hoven - Leeuwarden

Ook leuk om te lezen

Leeuwarden Studentenstad

Leeuwarden biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Leeuwardense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Leeuwarden.

Studeren in Leeuwarden

Ga jij studeren in Leeuwarden? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Leeuwarden

Ga je in Leeuwarden studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Leeuwarden en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Leeuwarden

Er zijn heel veel redenen om in Leeuwarden te studeren en wonen tijdens je studententijd. Het is een van de gezelligste steden van Friesland en het heeft een rijke historie.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Leeuwarden

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Leeuwarden Studentenstad.

Gezondheidszorg in Leeuwarden

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Leeuwarden staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.