Skip to main content

Noordvliet - Leeuwarden

  • Noordvliet - Leeuwarden

    Kamer te huur te Noordvliet Leeuwarden Per 1 maart 2024 komt er een kamer vrij in ons huis. Daarom zijn wij op zoek naar een leuke huisgenoot! Op dit moment wonen er vijf meiden en één jongen in het huis. We zijn een rustig huis zonder verplichte huisavonden e.d. maar vinden het wel gezellig om af en toe een praatje te maken. De kamer is op de benedenverdieping en heeft een deur met slot naar de hal. De kamer beschikt over een eigen keuken. Het toilet en de douche worden gedeeld met de twee bewoners van de andere kamers op de benedenverdieping. In het huis staat een wasmachine en er is een wifi-netwerk beschikbaar (samen ongeveer €15 p/m). Ook is er aan de achterzijde van het huis een gemeenschappelijk tuintje. De kamer ligt op loopafstand van het centrum, verschillende supermarkten en een bushalte. Ook de hogescholen zijn op fietsafstand (nhl stenden-7 min, vhl-5 min, academie voor popcultuur-3 min).In overleg met de huidige bewoonster kunnen enkele meubels overgenomen worden.Ben jij geïnteresseerd? Stuur mij dan een privé bericht met wat informatie over jezelf, en wie weet zien we jou binnenkort op onze hospiteeravond (deze zal waarschijnlijk plaats vinden in de week van 19 februari)!✨️


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Leeuwarden

Elizabethstraat - Leeuwarden

Bothastraat - Leeuwarden

Willem Lorestraat - Leeuwarden

Merelstraat - Leeuwarden

Ook leuk om te lezen

Leeuwarden Studentenstad

Leeuwarden biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Leeuwardense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Leeuwarden.

Studeren in Leeuwarden

Ga jij studeren in Leeuwarden? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Leeuwarden

Ga je in Leeuwarden studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Leeuwarden en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Leeuwarden

Er zijn heel veel redenen om in Leeuwarden te studeren en wonen tijdens je studententijd. Het is een van de gezelligste steden van Friesland en het heeft een rijke historie.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Leeuwarden

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Leeuwarden Studentenstad.

Gezondheidszorg in Leeuwarden

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Leeuwarden staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.