Skip to main content

Noordvlietstraat - Leeuwarden

  • Noordvlietstraat - Leeuwarden

    Vanaf 1 september komt er een volledige woning vrij voor in totaal 3 mensen (inschrijven bij de gemeente mag uiteraard). In een ideale wereld zoeken we 3 vrienden/vriendinnen die beginnen met hun studie, voel je echter vrij om te reageren als je met 1 iemand op zoek bent (in dat geval mag je zelf de derde persoon selecteren). De woning ziet er netjes uit en wordt deels gemeubileerd opgeleverd. Idealiter zoeken we een huurder voor langere tijd, minimale huur is 1 jaar. Nationaliteit of geslacht maakt ons niet uit. We zullen zsm mensen uitnodigen om te komen kijken, je kan er vanaf 1 september in. Stuur een berichtje als je interesse hebt en vertel iets over je/jullie zelf.Cees en Paul


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Leeuwarden

Tuinen - Leeuwarden

Baljeestraat - Leeuwarden

van Asbeckstraat - Leeuwarden

Elias Vonckstraat - Leeuwarden

Ook leuk om te lezen

Leeuwarden Studentenstad

Leeuwarden biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Leeuwardense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Leeuwarden.

Studeren in Leeuwarden

Ga jij studeren in Leeuwarden? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Leeuwarden

Ga je in Leeuwarden studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Leeuwarden en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Leeuwarden

Er zijn heel veel redenen om in Leeuwarden te studeren en wonen tijdens je studententijd. Het is een van de gezelligste steden van Friesland en het heeft een rijke historie.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Leeuwarden

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Leeuwarden Studentenstad.

Gezondheidszorg in Leeuwarden

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Leeuwarden staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.