Skip to main content

Oostergrachtswal - Leeuwarden

  • Oostergrachtswal - Leeuwarden

    Hey kamerzoekende meiden!Per 1 januari komt er een kamer vrij in ons mooie huisje. Je komt samen met 7 andere meiden te wonen. We hebben 2 verdiepingen, beneden wonen 5 meiden en boven 3 meiden. Deze kamer bevindt zich op de bovenste verdieping. Elke verdieping beschikt over zijn eigen wc, dat betekent dat je de wc met 2 andere meiden deelt. Daarnaast delen we de badkamer en wasmachine. Elke kamer beschikt over zijn eigen keuken en koelkast, dus geen gedoe met een vieze keuken NHL Stenden is ongeveer 5 minuutjes fietsen, Van Hall Larenstein ligt op 5 minuten afstand en ROC Friesepoort is 7 minuten fietsen. Jumbo Hoeksterend is op loopafstand, ongeveer 5 minuten en het Cambuurplein met de Jumbo, Aldi en Lidl is 3 minuten fietsen. Het centrum ligt ook op 5 minuten loopafstand, dus je kan bijna rollend naar huis na een avondje stappen Het station is ook ongeveer 5 minuten fietsen, alles is dus lekker dichtbij!We zijn allemaal drukke meiden die of al fulltime werken of die naar school gaan en daarnaast werken. Heel veel avonden samen eten zit er dus niet in, maar we staan allemaal open voor een borrel of gezellig een avondje film kijken. Dus vind jij het lekker om je eigen plekje te hebben en vind je het geen probleem om voor jezelf te koken? Aarzel dan niet langer en stuur een privé berichtje, vertel iets leuks over jezelf en wie weet tot snel!


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Leeuwarden

Willem Lorestraat - Leeuwarden

Heringastraat - Leeuwarden

Gysbert Japicxstraat - Leeuwarden

Eebuurt - Leeuwarden

Ook leuk om te lezen

Leeuwarden Studentenstad

Leeuwarden biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Leeuwardense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Leeuwarden.

Studeren in Leeuwarden

Ga jij studeren in Leeuwarden? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Leeuwarden

Ga je in Leeuwarden studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Leeuwarden en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Leeuwarden

Er zijn heel veel redenen om in Leeuwarden te studeren en wonen tijdens je studententijd. Het is een van de gezelligste steden van Friesland en het heeft een rijke historie.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Leeuwarden

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Leeuwarden Studentenstad.

Gezondheidszorg in Leeuwarden

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Leeuwarden staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.