Skip to main content

Peperstraat - Leeuwarden

  • Peperstraat - Leeuwarden

    Huisgenoot gezocht per 1 Augustus!Beste kamerzoekende studenten,Huize Peper zoekt nieuwe huisgenoten! Ons huis is gelegen in het centrum van Leeuwarden, grenzend aan de Waag en Nieuwestad. Met een Spar op de hoek, NHL Stenden 5 minuutjes fietsen en de Doelesteeg binnen handbereik is dit de ideale locatie in Leeuwarden om te wonen. Huize Peper bestaat uit twee huizen met een doorgang inclusief dakterras. Elke verdieping beschikt over zijn eigen wc, badkamer en keuken. Daarnaast is er natuurlijk ook een grote gezamenlijke woonkamer, vaatwasser en een mooi dakterras. Hier worden dan ook de nodige borrels gedronken, feestjes gegeven en lekker gebarbecued. Een avondje rustig op de bank waarbij de nodige realityseries worden opgezocht kunnen wij ook allemaal waarderen. Een groot deel van de bewoners is lid van een studentenvereniging, dus houdt rekening met borrels van jaarclubs/disputen. We zijn een gemengd huis en op zoek naar nieuwe huisgenoten. Ben jij een student die opzoek is naar een huis waarin de beste feestjes worden gegeven, samen eten en gezellige dingen/huisavonden met elkaar worden doorgebracht? Hospiteer dan nu bij Huize Peper!Mocht je interesse hebben dan kan je een berichtje sturen met informatie over jezelf inclusief foto's via een privébericht en wie weet zien we jou op onze hospiteer avond!Groetjes,Huize Peper ️ ️Aangeboden!Kamer 1: 455 euro , 13 m2Kamer 2: 445 euro, 12 m2Borg: 1 maand huurBeschikbaarheid per: 1 AugustusAangeboden door: HuisgenotenInschrijfmogelijkheid: JaAdministratiekosten: NeeGeslacht: Man/VrouwRoken: Alleen buitenHuisdieren: Nee


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Leeuwarden

Heliconweg - Leeuwarden

Molenpad - Leeuwarden

Vermeerstraat - Leeuwarden

Dahliastraat - Leeuwarden

Ook leuk om te lezen

Leeuwarden Studentenstad

Leeuwarden biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Leeuwardense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Leeuwarden.

Studeren in Leeuwarden

Ga jij studeren in Leeuwarden? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Leeuwarden

Ga je in Leeuwarden studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Leeuwarden en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Leeuwarden

Er zijn heel veel redenen om in Leeuwarden te studeren en wonen tijdens je studententijd. Het is een van de gezelligste steden van Friesland en het heeft een rijke historie.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Leeuwarden

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Leeuwarden Studentenstad.

Gezondheidszorg in Leeuwarden

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Leeuwarden staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.