Skip to main content

Skrok - Leeuwarden

  • Skrok - Leeuwarden

    Leuke hoekwoning met vier slaapkamers en zonnige tuin op het zuiden op een mooie woonlocatie in de wijk Bilgaard nabij het winkelcentrum van de wijk. Deze woning ligt op een paar minuten loopafstand van NHL Stenden, zwembad De Blauwe Golf en medische voorzieningen. Indeling: Begane grond Entree in de hal, doorgang naar de open keuken met oven, gaskookplaat en afzuigkap. Vanuit de keuken heb je een mooi uitzicht over de straat. Vanuit de keuken kun je ook naar de ruime bijkeuken, waar de witgoedopstelling en de CV ketel te vinden zijn. Deze bijkeuken heeft ook een aparte buitendeur. Hier is meer dan genoeg bergruimte aanwezig. Hier bevindt zich ook het toilet met fontein. De ruime, lichte woonkamer geeft toegang tot de tuin. De tuin is goed gelegen op het zuiden en dus lekker zonnig! Eerste verdieping Via de trap kom je terecht op de overloop. Aan de achterkant van de woning bevinden zich twee slaapkamers evenals aan de voorkant van de woning. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en tweede toilet.Bijzonderheden: 9 zonnepanelen Energielabel B Kunststof kozijnen door de hele woning


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Leeuwarden

Goudsbloemstraat - Leeuwarden

Emmaplein - Leeuwarden

Gysbert Japicxstraat - Leeuwarden

Mr. P.J. Troelstraweg - Leeuwarden

Ook leuk om te lezen

Leeuwarden Studentenstad

Leeuwarden biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Leeuwardense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Leeuwarden.

Studeren in Leeuwarden

Ga jij studeren in Leeuwarden? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Leeuwarden

Ga je in Leeuwarden studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Leeuwarden en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Leeuwarden

Er zijn heel veel redenen om in Leeuwarden te studeren en wonen tijdens je studententijd. Het is een van de gezelligste steden van Friesland en het heeft een rijke historie.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Leeuwarden

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Leeuwarden Studentenstad.

Gezondheidszorg in Leeuwarden

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Leeuwarden staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.