Skip to main content

Sweelinckstraat - Leeuwarden

  • Sweelinckstraat - Leeuwarden

    Aanbod: 1 Kamer in een gedeeld studentenhuis Gelieve te lezen alvorens vragen te stellen !Adres: Sweelinckstraat, 8916 GNBeschikbaar vanaf: per direct M2: ongeveer 16m²Huurprijs per maand: 396€ Borgsom: 396€ + 140€ (gedeelde ruimtes)Administratie-, makelaars- of bemiddelingskosten: Geen De persoon die dit aanbod plaatst is: Huidige gebruikerAangeboden ruimte is eigendom van: A.L. KampstraExtra Info: -Registratie: Ja!-Ingericht: Nee!-Huisregels: Schoonmaak schema -Gewenste taal huurder: Geen-Voorkeur man/vrouw: Geen -Huisdieren: Nee -Roken: Buiten -Geleverde ruimte wordt gedeeld met 3 studenten Vanaf 01.01.2023 verhuis ik uit een mooi gedeeld huis en zoek ik een nieuwe huurder. Ik woonde er met 3 andere leuke duitse studenten die open staan voor het houden van drankjes, filmavonden en gewoon plezier in het algemeen samen, maar natuurlijk heeft iedereen ook zijn privacy nodig. Het huis ligt in het westen van Leeuwarden, op 3 min lopen van een jumbo, 5min fietsen naar NHL Stenden en ook ongeveer 5 min fietsen naar het centrum. De kamer is ongeveer 16m² groot en de 2 badkamers, 1 keuken, een tuin en een ruime woonkamer worden gedeeld door alle 4 de studenten. Als je geïnteresseerd bent in de kamer en/of vragen hebt over de kamer aarzel dan niet om mij een pm te sturen .


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Leeuwarden

Oude Doelesteeg - Leeuwarden

Amelandshof - Leeuwarden

Weaze - Leeuwarden

Molenstraat - Leeuwarden

Ook leuk om te lezen

Leeuwarden Studentenstad

Leeuwarden biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Leeuwardense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Leeuwarden.

Studeren in Leeuwarden

Ga jij studeren in Leeuwarden? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Leeuwarden

Ga je in Leeuwarden studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Leeuwarden en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Leeuwarden

Er zijn heel veel redenen om in Leeuwarden te studeren en wonen tijdens je studententijd. Het is een van de gezelligste steden van Friesland en het heeft een rijke historie.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Leeuwarden

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Leeuwarden Studentenstad.

Gezondheidszorg in Leeuwarden

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Leeuwarden staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.