Skip to main content

Verzetsstraat - Leeuwarden

  • Verzetsstraat - Leeuwarden

    Het huis, aan de Verzetsstraat in Leeuwarden wordt gedeeld met één huisgenoot (vrouw). De woonkamer, keuken en badkamer zijn hierbij gedeeld en van alle gemakken voorzien. De slaapkamer is circa 8,5m2 groot (3,20m bij 2,70m) en beschikt over een ruime inbouwkast.Tot slot beschikt de woning over een tuin van wel 75m2! Genoeg ruimte om na het tentamen, even tot rust te komen.De woning is gelegen op 9 minuten fietsen van het Hoofdstation, 7 minuten vanaf de binnenstad en binnen 5 min bereik je de locatie van NHL Stenden aan de locatie Rengerslaan.Al met al, een knus en net huis op een goede locatie!


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Leeuwarden

Willem Lorestraat - Leeuwarden

Heringastraat - Leeuwarden

Gysbert Japicxstraat - Leeuwarden

Eebuurt - Leeuwarden

Ook leuk om te lezen

Leeuwarden Studentenstad

Leeuwarden biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Leeuwardense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Leeuwarden.

Studeren in Leeuwarden

Ga jij studeren in Leeuwarden? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Leeuwarden

Ga je in Leeuwarden studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Leeuwarden en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Leeuwarden

Er zijn heel veel redenen om in Leeuwarden te studeren en wonen tijdens je studententijd. Het is een van de gezelligste steden van Friesland en het heeft een rijke historie.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Leeuwarden

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Leeuwarden Studentenstad.

Gezondheidszorg in Leeuwarden

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Leeuwarden staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.