Skip to main content

Weaze - Leeuwarden

  • Weaze - Leeuwarden

    Hey kamerzoekenden! Per 1 februari komt er een grote kamer, bestaande uit een kleinere en 1 grote kamer, vrij in ons gezellige huis met uitzicht op de gracht. Het huis ligt midden in het centrum. Het is 5 minuten fietsen naar NHL Stenden en naar van Hall Larenstein. Verder is het 2 minuten lopen naar een supermarkt, 5 minuten lopen naar het station en met 5 minuten lopen sta je in de kroeg! Wij zijn een gezellig huis met nu 3 jongens en 3 meisjes, waarvan er 1 jongen vertrekt. Een paar van ons studeren aan NHL Stenden en een paar aan van Hall Larenstein. We houden van lekker samen eten, uitgaan en leuke dingen doen. Bij ons is er altijd gezelligheid! Verder vinden we het ook fijn om af en toe ons eigen ding te doen. Er is een gezamenlijke keuken, binnenplaats (tuin), en een woon/eetkamer. Hiernaast bezitten we van alle luxe: 2 badkamers, 2 wc’s, wasmachine & droger, en zelfs een vaatwasser!We zijn op zoek naar een gezellige jongen/meid die van gezelligheid houd en ook zijn/haar eigen gang kan gaan. Heb je interesse? Stuur mij dan een privé berichtje met een kleine omschrijving over jezelf en wie weet nodigen we je uit op de hospi!


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Leeuwarden

Goudsbloemstraat - Leeuwarden

Emmaplein - Leeuwarden

Gysbert Japicxstraat - Leeuwarden

Mr. P.J. Troelstraweg - Leeuwarden

Ook leuk om te lezen

Leeuwarden Studentenstad

Leeuwarden biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Leeuwardense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Leeuwarden.

Studeren in Leeuwarden

Ga jij studeren in Leeuwarden? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Leeuwarden

Ga je in Leeuwarden studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Leeuwarden en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Leeuwarden

Er zijn heel veel redenen om in Leeuwarden te studeren en wonen tijdens je studententijd. Het is een van de gezelligste steden van Friesland en het heeft een rijke historie.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Leeuwarden

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Leeuwarden Studentenstad.

Gezondheidszorg in Leeuwarden

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Leeuwarden staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.