Skip to main content

Willem Lorestraat - Leeuwarden

  • Willem Lorestraat - Leeuwarden

    Volledig gerenoveerd pand met een A label!Goed geïsoleerde kamers in een volledig gerenoveerd studentenhuis met in totaal 4 kamers. Het pand heeft een A label en is voorzien van vloerverwarming. Het is volledig geïsoleerd en alles wat je ziet is nieuw. De eerste bewoners kunnen hier per direct intrekken.INTERESSE?U kunt via deze website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'.LOCATIEHet huis bevindt zich in de Vlietwijk, op nog geen kilometer van het centrum. Het station van Leeuwarden is op ca 1.6km van de woning.SITUERINGDe woning bevindt zich op de begane grond en eerste verdieping van het pand.OPPERVLAKTE.Het appartement heeft een oppervlakte van circa 104m2. De oppervlakten van de 4 kamers zijn als volgt:Beneden:- kamer 1: 14 m2- kamer 2: 15 m2 - verhuurdBoven:- kamer 3: 16 m2- kamer 4: 18 m2 - verhuurdVOORZIENINGENDe kamers zijn verdeeld over 2 verdiepingen. Het pand is voorzien van een separaat toilet en een badkamer/douche op de begane grond, net als een gedeelde keuken, die is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, kraan met wasbak en voldoende opbergruimte. In deze keuken is nog ruimte voor een eettafel.PARKERENParkeren aan de straat is met vergunning en er zijn parkeerplaatsen nabij het pand te huur (mits beschikbaar).HUURPRIJS EN BORGDe huurprijzen lopen vanaf 475 per maand tot 550. Dit verschilt met de grote van de kamers. De borg staat gelijk aan 1 maand huur.HUURTOESLAGHuurtoeslag aanvragen voor deze woning is niet mogelijk.BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODEDe woonruimte is per direct beschikbaar. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt een volle kalendermaand.KANDIDAATVoor de woning zijn we op zoek naar nette kandidaten. Dit kan werkend en/of studerend zijn. Bij werkend wordt er een vast contract gevraagd. Mocht dit niet het geval zijn dan word er voor werkende en studerende een garantstelling gevraagd.INTERESSE?U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. De tijdlijn bepaalt welke kandidaten wij uit kunnen nodigen voor de eerste selectie. Via telefoon kunnen wij uw reactie niet in behandeling nemen.


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Leeuwarden

Oude Doelesteeg - Leeuwarden

Amelandshof - Leeuwarden

Weaze - Leeuwarden

Molenstraat - Leeuwarden

Ook leuk om te lezen

Leeuwarden Studentenstad

Leeuwarden biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Leeuwardense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Leeuwarden.

Studeren in Leeuwarden

Ga jij studeren in Leeuwarden? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Leeuwarden

Ga je in Leeuwarden studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Leeuwarden en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Leeuwarden

Er zijn heel veel redenen om in Leeuwarden te studeren en wonen tijdens je studententijd. Het is een van de gezelligste steden van Friesland en het heeft een rijke historie.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Leeuwarden

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Leeuwarden Studentenstad.

Gezondheidszorg in Leeuwarden

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Leeuwarden staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.