Skip to main content

Willem Lorestraat - Leeuwarden

  • Willem Lorestraat - Leeuwarden

    Hai! Wij zijn Eline (21) en Jelle(22) en wij zijn opzoek naar een derde huisgenoot! Wij studeren Diermanagement aan het Van Hall Larenstein en hotelschool aan NHL Stenden. We doen graag dingen samen (niet verplicht natuurlijk!!) en we zijn zeker niet vies van een feestje. Wij zijn daarom ook op zoek naar iemand die sociaal is. Jelle en ik gaan ook fanatiek naar de sportschool!We beschikken over een koelkast, vaatwasser, wasmachine en droger. De keuken, badkamer, toilet, tuin, de boven en beneden woonkamer/eetkamer worden gedeeld. Het huis heeft een oppervlakte van 100 m2.Lijkt het je leuk om bij ons te komen wonen? Stuur mij dan een persoonlijk bericht! Vertel wat over jezelf en wie weet ben jij onze nieuwe huisgenoot!Groetjes!


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Leeuwarden

Kievitstraat - Leeuwarden

Vermeerstraat - Leeuwarden

Kievitstraat - Leeuwarden

2e Koestraat - Leeuwarden

Ook leuk om te lezen

Leeuwarden Studentenstad

Leeuwarden biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Leeuwardense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Leeuwarden.

Studeren in Leeuwarden

Ga jij studeren in Leeuwarden? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Leeuwarden

Ga je in Leeuwarden studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Leeuwarden en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Leeuwarden

Er zijn heel veel redenen om in Leeuwarden te studeren en wonen tijdens je studententijd. Het is een van de gezelligste steden van Friesland en het heeft een rijke historie.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Leeuwarden

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Leeuwarden Studentenstad.

Gezondheidszorg in Leeuwarden

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Leeuwarden staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.