Skip to main content

Willem Lorestraat - Leeuwarden

  • Willem Lorestraat - Leeuwarden

    VROUWELIJKE HUISGENOOT GEZOCHT!Hoii! Wij zijn Huize Loré en opzoek naar een leuke meid die bij ons wilt komen wonen! Samen met vier andere meiden deel je een toilet, keuken en badkamer. Bij ons in huis staat gezelligheid altijd voorop. Zo vinden we het leuk om samen lekker te eten, dingen te ondernemen en natuurlijk om opstap te gaan! Even wat informatie over de kamer:-Beschikbaar vanaf 1 Augustus-De kamer is ongeveer 15 m2 -De huur is €330 per maand inclusief GWL-De borg bedraagt 1x de maandhuur-Extra kosten zijn ongeveer € 20 per maand voor wifi en huur wasmachine & droger-We werken met een schoonmaakroosterHet huis bevindt zich op 2 minuten lopen van de Albert Heijn en 8 minuten fietsen van NHL Stenden en Van Hall Larenstein.Zie jij het nou zitten om bij ons te komen wonen? Maak dan een leuk filmpje van jezelf waarin je je voorstelt en stuur die naar ons op!Groetjes Huize Lore,Kikki, Naomi, Else en Anne Mae


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Leeuwarden

Heliconweg - Leeuwarden

Molenpad - Leeuwarden

Vermeerstraat - Leeuwarden

Dahliastraat - Leeuwarden

Ook leuk om te lezen

Leeuwarden Studentenstad

Leeuwarden biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Leeuwardense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Leeuwarden.

Studeren in Leeuwarden

Ga jij studeren in Leeuwarden? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Leeuwarden

Ga je in Leeuwarden studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Leeuwarden en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Leeuwarden

Er zijn heel veel redenen om in Leeuwarden te studeren en wonen tijdens je studententijd. Het is een van de gezelligste steden van Friesland en het heeft een rijke historie.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Leeuwarden

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Leeuwarden Studentenstad.

Gezondheidszorg in Leeuwarden

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Leeuwarden staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.