Skip to main content

Zuidvliet - Leeuwarden

  • Zuidvliet - Leeuwarden

    Zeer ruim en recent opgeknapt 3-kamer appartement, gelegen op de 1e verdieping. Eventueel met nabijgelegen garage te huur. Het appartement is gelegen op slechts 5 wandelminuten van het Cambuurplein en winkelpark 'De Centrale' aan het einde van de straat. De woning zelf is bereikbaar middels afgesloten centrale hal met trapopgang of lift.De woning is eveneens geschikt om te delen door 2 studenten. Waarbij iedere bewoner een ruime, eigen kamer heeft en de woonkamer, keuken en badkamer worden gedeeld. Indeling:Entree in de ruime hal met toilet, tussenportaal, doorgang naar de riante woonkamer met half open keuken. De woonkamer bevindt zich over de gehele breedte van het appartement (9 meter breed). En is met een oppervlakte van 45 m² zeer ruim. De woonkamer heeft, door de ligging en in combinatie met riante raampartijen, veel licht. De ruime keuken is opgesteld in een U-vorm voorzien van vaatwasser, 4-pits gasstel, afzuigkap, en combi-oven. De keuken heeft een oppervlakte van 14 m². Zowel vanuit de entree als de woonkamer zijn de 2 slaapkamers en badkamer te bereiken.De moderne badkamer is in 2017 volledig gerenoveerd. Voorzien van inloopdouche, ligbad, wastafelmeubel en een 2e (zwevend) toilet. De twee slaapkamers zijn aan de voorzijde van het appartement gelegen en kennen een oppervlakte van 13 m² en 11.5 m².De gehele woning is voorzien van een nieuwe laminaatvloer en is recent geheel geschilderd.Garage:De garage is toegankelijk vanaf het Keetwaltje, deze is voorzien van licht en elektra. Afmeting 5,5L x 2,7B, een oppervlakte van ca. 15 m². Voldoende ruimte voor het parkeren van een kleinere auto.Beschikbaar: per directHuurtermijn: maximaal 2 jaar. Daarna voor onbepaalde tijd bespreekbaar.Huurprijs woning: € 1.150,00Huurprijs garage: € 100,00Exclusief: gas, water, elektra en internet/tvServicekosten: € 130,00 per maandBorg: 2 maanden huurHuisdieren niet toegestaan.


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Leeuwarden

Kievitstraat - Leeuwarden

Vermeerstraat - Leeuwarden

Kievitstraat - Leeuwarden

2e Koestraat - Leeuwarden

Ook leuk om te lezen

Leeuwarden Studentenstad

Leeuwarden biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Leeuwardense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Leeuwarden.

Studeren in Leeuwarden

Ga jij studeren in Leeuwarden? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Leeuwarden

Ga je in Leeuwarden studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Leeuwarden en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Leeuwarden

Er zijn heel veel redenen om in Leeuwarden te studeren en wonen tijdens je studententijd. Het is een van de gezelligste steden van Friesland en het heeft een rijke historie.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Leeuwarden

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Leeuwarden Studentenstad.

Gezondheidszorg in Leeuwarden

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Leeuwarden staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.