Skip to main content

10 dingen om te doen in Miami voor een tientje

Leuke dingen doen hoeft toch niet duur te zijn? De studenten van EF Miami denken daar ook zo over. Zelfs in de duurste stad van Oost-Amerika vinden zij 10 leuke dingen om te doen voor een tientje, of zelfs gratis! Pak pen en papier en ontdek wat jij kan doen in Miami voor 10 Dollar of minder!

1. Een selfie bij de bekende graffiti muren van Wynwood Walls

De Wynwood Walls zijn een verzameling van graffiti muren die zich ideaal lenen als fotomuur voor bloggers, toeristen en zelfs locals. De muren beschikken over een voortdurend roterende mix van kunstenaars en hun hippe creaties van levensgrote muurschilderingen tot kleurrijke tekeningen.

2. Een grote caesar salad bij Big Pink

Pastelroze en een retro interieur. Big Pink is de plek in Miami Beach voor heerlijk comfort food. Toch te lui om naar het restaurant te gaan? Bestel de TV dinner special en eet het lekker thuis. Voor TV uiteraard.

3. Een bezoek aan het Contemporary Art Museum

Bewonder de werken van Keith Haring, Roy Lichtenstein, Robert Davis en Fischer in het MoCa in Noord Miami. Met je studentenkaart kun je er voor $3.00 naar binnen, anders betaal je $5.00.

4. Of het Erotic Museum wanneer je tijd over hebt.. :)

 

5. Ga de heerlijkste hamburgers bij Shake Shack eten, de ultieme favoriet van de locals

De In-N-Out Burger van de Oostkust is Shake Shack. Je kan eigenlijk al helemaal niet meer naar Burger King of Mcdonald's in Amerika. Als je echt hip wil zijn, neem je fastfood serieus. Heel serieus.

6. Het Perez Art Museum is gratis op de eerste donderdag en tweede zaterdag van de maand

Miami Beach is veel meer dan alleen feesten. Bekijk de werken Purvis Young, Joseph Cornell, Kehinde Wiley, James Rosenquist, Frank Stella, en Kiki Smit in het Perez Art Museum.

7. Een noodle entrée bij het Sriracha House

 

8. De daily punch bij the Freehand Hostel

The Freehand Hostel is wellicht het mooiste hotel wat je ooit hebt gezien. De dromerige binnentuin met zwembad en bohémien tierlantijntjes vormen het ideale decor voor je Daily Punch voor minder dan 10 dollar.   

9. 4D ice cream, de beste ijsjes van Miami

 

10. En ontzettend veel Happy Hours natuurlijk

Meer tips nodig? Vertrek op taalreis met EF Education First en ga Engels studeren in Miami op onze eigen EF school en ervaar Miami als een local! Onze collega’s ter plaatse kennen trouwens alle hotspots en nemen je graag mee naar de top bezienswaardigheden in Miami. Voor meer informatie: www.ef.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Leeuwarden Studentenstad

Leeuwarden biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Leeuwardense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Leeuwarden.

Studeren in Leeuwarden

Ga jij studeren in Leeuwarden? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Leeuwarden

Ga je in Leeuwarden studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Leeuwarden en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Leeuwarden

Er zijn heel veel redenen om in Leeuwarden te studeren en wonen tijdens je studententijd. Het is een van de gezelligste steden van Friesland en het heeft een rijke historie.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Leeuwarden

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Leeuwarden Studentenstad.

Gezondheidszorg in Leeuwarden

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Leeuwarden staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.