Skip to main content

Deze restaurants in Leeuwarden bezorgen tijdens de coronamaatregelen!

Er is opnieuw een harde lockdown. Dit betekent dat wij met z’n allen weer massaal binnen moeten blijven. Het is natuurlijk niet leuk dat alle geplande feestjes en etentjes moeten worden verschoven naar een moment dat alle kroegen en restaurants weer open zijn. Gelukkig zijn er genoeg horeca ondernemers die hun eten thuis laten bezorgen of waar je kan komen afhalen! Welke restaurants in Leeuwarden open zijn tijdens de coronacrisis lees je hier.

Eten bestellen en afhalen in Leeuwarden  - Bowls ’n Rolls

Dit restaurant is het eerste echte poké bowl restaurant van Leeuwarden! Je kan hier snelle, gezonde en voedzame maaltijden halen voor een betaalbare prijs. Bowls ’n Rolls werkt altijd altijd al met bestellen of de maaltijd meenemen. Dit komt in deze tijd extra goed uit! Ze blijven geopend voor afhalen en bezorgen. Je kan van dinsdag tot en met zondag tussen12.30 en 20.45 uur bestellen.

Eten bestellen en afhalen in Leeuwarden - Kota Radja

Bij Kota Radja kan je terecht als je zin hebt in Tjap Tjoy, Foe Yong Hai, Saté of Babi Pangang. Ook zij sluiten het restaurant, maar de bezorging gaat gewoon door. Bestellen kan via de website of door te bellen naar 058-2133564.

Eten bestellen en afhalen in Leeuwarden - Roast

Roast komt naar jou! Kies een heerlijk soepje vooraf, een hele ROAST kip of roodbaars als hoofdgerecht en een bijpassend nagerecht. Alles wordt koud bezorgd zodat je het thuis kunt afmaken zodra je trek krijgt. Je kunt ook kiezen voor vier- of vijfgangen thuis kook box! Bestellen kan via de website, geniet ervan!

Eten bestellen en afhalen in Leeuwarden - El Toro

Ben jij helemaal gek op tapas? Bij El Toro heb je veel keuze tussen heerlijke koude en warme gerechtjes. Haal de Spaanse gezelligheid in huis door het eten te bestellen via de website. Op woensdag zijn ze gesloten.

Zoals je hebt gelezen, is er genoeg keuze om lekker eten thuis te laten bezorgen. Mocht je toch een avond liever zelf in de keuken staan voor een spannend recept, lees dan hier hoe je lekker en gezond kan koken!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Leeuwarden Studentenstad

Leeuwarden biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Leeuwardense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Leeuwarden.

Studeren in Leeuwarden

Ga jij studeren in Leeuwarden? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Leeuwarden

Ga je in Leeuwarden studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Leeuwarden en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Leeuwarden

Er zijn heel veel redenen om in Leeuwarden te studeren en wonen tijdens je studententijd. Het is een van de gezelligste steden van Friesland en het heeft een rijke historie.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Leeuwarden

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Leeuwarden Studentenstad.

Gezondheidszorg in Leeuwarden

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Leeuwarden staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.