Skip to main content

Een luxe badkamer in drie stappen!

Houd jij ook zo van een fijne en warme douche na een lange dag? Wij ook! De badkamer is, naast de slaapkamer, een echte plek in huis om tot rust te komen. Een warme douche of een warm bad: soms heb je het écht even nodig. Als jij graag wat tijd in de badkamer spendeert, kan je deze net zo goed naar een wat luxer level tillen. Zo doe je dat in drie stappen!

Een nieuwe look

Om je badkamer naar een hoger level te tillen, gaan we dit kleine kamertje een nieuwe look geven. Denk als eerste aan het vervangen van je sanitaire voorzieningen, zoals je wasbak en toilet. Hiermee bedoel ik natuurlijk niet dat je deze direct volledig moet vervangen, maar kies bijvoorbeeld voor het plaatsen van een nieuwe kraan of een nieuw luxe kastje onder je wasbak. Ga voor jezelf na welke meubels je graag zou willen vervangen. Als tweede tip, is het verven van je radiator een stap dichter bij een luxe badkamer. Geef je radiator een fris nieuw kleurtje, dit kan je gemakkelijk doen met speciale radiator verf. Tot slot is het handig om even goed je badkamer rond te kijken en te bedenken welke toevoegingen je nog wilt doen aan die nieuwe look. Heb jij bijvoorbeeld het geluk van een inloopdouche? Geniet dan optimaal van een warme douche door het aanschaffen van een badkamer douchewand. Deze houdt niet alleen al het water en de warmte binnen, maar is ook nog eens heel stijlvol! Zo kan je extra lang genieten van een warme douche.

Luxe kleuren

Als je aan een badkamer denkt, dan denk je hoogstwaarschijnlijk gewoon aan de standaard tegels en kleuren die half Nederland heeft gekozen. Maar gelukkig kan je hier helemaal je eigen draai aan geven. Geef de badkamer een kleurtje om ‘m wat luxer te laten lijken en breng deze kleuren ook terug in de accessoires die je gebruikt. De combinatie van goud en marmer is een ware eyecatcher voor in een luxe badkamer. Ga voor een marmeren wastafel met gouden knoppen of vervang je huidige kraan, voor een mooie matzwarte of gouden kraan. Het voordeel van marmer is dat het onderhoudsvriendelijk en waterdicht is!

Extra toevoegingen

Om je badkamer nog net wat luxer te doen lijken, kan je nog wat extra toevoegingen doen aan je badkamer. Hang bijvoorbeeld een spiegel met verlichting op. Dit is een ware eyecatcher voor in je badkamer. Een spiegel zorgt ervoor dat je badkamer ruimtelijker en lichter lijkt, vooral als je een kleine badkamer hebt kan dit dus heel fijn zijn. Een spiegel met verlichting is daarnaast ook nog eens prettig als je graag een paar keer per dag in de spiegel kijkt. Wil je het helemaal luxe maken? Er bestaan ook spiegels met spiegelverwarming, zodat je spiegel niet beslaat tijdens het douchen.

Denk bij de extra toevoegingen ook aan de kleine finishing touches, zoals een zwevende plank, ook wel planchet genoemd, voor al je producten of lekkere geurstokjes. Een planchet van glas is een mooie toevoeging aan je vernieuwde luxe interieur van je badkamer!

Klaar met het opknappen van de badkamer? Zo stijl je je kamer voor deze winter!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Leeuwarden Studentenstad

Leeuwarden biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Leeuwardense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Leeuwarden.

Studeren in Leeuwarden

Ga jij studeren in Leeuwarden? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Leeuwarden

Ga je in Leeuwarden studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Leeuwarden en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Leeuwarden

Er zijn heel veel redenen om in Leeuwarden te studeren en wonen tijdens je studententijd. Het is een van de gezelligste steden van Friesland en het heeft een rijke historie.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Leeuwarden

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Leeuwarden Studentenstad.

Gezondheidszorg in Leeuwarden

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Leeuwarden staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.