Skip to main content

Alle artikelen over gezondheid


 • Eerste hulp bij schimmel

  We denken er liever niet over na, maar het kan bij iedereen gebeuren: schimmel in huis. Het beste is natuurlijk voorkomen, maar wat te doen als er schimmel in jouw huis zit?
 • 1 op 10 studentes slachtoffer van seksueel misbruik

  Uit onderzoek van Amnesty International blijkt dat ruim 1 op de 10 vrouwelijke studenten te maken heeft met seksueel misbruik tijdens hun studententijd.
 • Hoe voorkom jij een een coronadipje?

  Het is niet gek dat je je in deze tijd af en toe somber voelt. Maar hoe kom je uit zo'n coronadipje? In deze blog lees je hoe je een dipje kunt voorkomen en hoe je eruit komt!

 • Corona vaccin: dit moet jij weten als student!

  De afgelopen weken werd er elke dag op het nieuws over het corona vaccin gepraat. Inmiddels is Nederland als laatste land van de EU begonnen met het vaccineren tegen covid-19. In deze blog heb ik belangrijke informatie over het vaccin op een rijtje gezet.

 • Blue Monday: zo voorkom jij depressieve gevoelens

  Elk jaar in januari is weer raak: Blue Monday. Volgens velen de meest deprimerende dag van het jaar, zeker na het afgelopen jaar. Des te meer reden om de Blue Monday Blues voor te zijn.

 • Zo doe je dat: gezonder leven in 2021!

  Een nieuw jaar betekent vaak nieuwe voornemens! Veel mensen nemen zich voor om meer te bewegen en gezonder te eten. Daarnaast, gezonder het nieuwe jaar in is in tijden van een pandemie waarschijnlijk belangrijker dan ooit. En anders kan een beetje extra fitheid zeker geen kwaad.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Leeuwarden Studentenstad

Leeuwarden biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Leeuwardense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Leeuwarden.

Studeren in Leeuwarden

Ga jij studeren in Leeuwarden? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Leeuwarden

Ga je in Leeuwarden studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Leeuwarden en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Leeuwarden

Er zijn heel veel redenen om in Leeuwarden te studeren en wonen tijdens je studententijd. Het is een van de gezelligste steden van Friesland en het heeft een rijke historie.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Leeuwarden

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Leeuwarden Studentenstad.

Gezondheidszorg in Leeuwarden

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Leeuwarden staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.