Skip to main content

Herfstweer: met deze 5 tips hoef je je niet te vervelen

Na een zomer vol hittegolven, maar ook met regen, is de herfst aangebroken. En dat betekent waarschijnlijk nóg meer regen. Gelukkig hoef je je deze herfst niet te vervelen! In deze blog vind je namelijk leuke dingen om te doen als het buiten rotweer is.

Creëer een thuisbioscoop

Een avondje Netflixen doe je waarschijnlijk vaak genoeg. Daarom is het tijd om dit wat op te leuken! Organiseer een bioscoopavondje bij je thuis. Zorg dat je de kamer zo donker mogelijk maakt, bijvoorbeeld door ramen af te plakken met vuilniszakken. Ga daarna op zoek naar een zo groot mogelijk scherm. Leen de televisie van je huisgenoot of de grote laptop van je vader. Vergeet ook niet om genoeg snacks in te slaan. Nodig je vrienden uit, trek allemaal je chillste outfit aan, en de filmavond kan beginnen!

Hang de keukenprins(es) uit

Als het buiten koud en nat is, kun je het binnen lekker warm maken door in de keuken aan de slag te gaan. Bak bijvoorbeeld een lekkere stapel pannenkoeken of maak zelf chocolademelk. Heb je wat inspiratie nodig? Lees dan deze blogs met herfstrecepten en DIY warme drankjes.

Shop de zachtste sweaters

Slecht weer is een excuus om je zomerkleding op te bergen en ruimte in je kast te maken voor een herfst- en wintergarderobe. En deze is natuurlijk niet compleet zonder lekkere, zachte truien. Het fijne is dat je tegenwoordig niet eens meer de deur uit hoeft om nieuwe kleding te kopen. Bij ASOS en Zalando shop je bijvoorbeeld superleuke herfstkleding!

Ga uiteten in een knus restaurant

Nu je niet meer op het terras kunt zitten, ga je waarschijnlijk minder snel naar een café of restaurant. Hartstikke zonde! Er zijn namelijk genoeg restaurants waar je heel knus binnen kunt zitten. Of ga op zoek naar een cafeetje waar ze lekkere, warme koffie serveren.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Leeuwarden Studentenstad

Leeuwarden biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Leeuwardense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Leeuwarden.

Studeren in Leeuwarden

Ga jij studeren in Leeuwarden? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Leeuwarden

Ga je in Leeuwarden studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Leeuwarden en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Leeuwarden

Er zijn heel veel redenen om in Leeuwarden te studeren en wonen tijdens je studententijd. Het is een van de gezelligste steden van Friesland en het heeft een rijke historie.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Leeuwarden

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Leeuwarden Studentenstad.

Gezondheidszorg in Leeuwarden

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Leeuwarden staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.