Skip to main content

iPhone 15 aanbieding | Tot € 466,- korting op toestel en abonnement

Heb je al een tijdje de iPhone 15 op het oog? Dan is dit een heel goed moment om ‘m te kopen! Je koopt de iPhone 15 nu met veel korting bij Vodafone. Met de Vodafone Runners profiteer je nu van korting op het toestel én abonnement. En daarnaast kom je in aanmerking voor nog meer korting als je tussen de 18 en 28 jaar bent. Dan krijg je, met de Vodafone Young korting, nog eens tot € 7,50 korting per maand op je abonnement. Lees snel verder over deze iPhone 15 aanbieding.

Bekijk de iPhone 15 aanbiedingen bij Vodafone

 

SPECIFICATIES APPLE IPHONE 15

  • 6,1 inch Super Retina XDR OLED beeldscherm
  • 48 MP hoofdcamera en 12 MP selfie camera
  • Dynamic Island vormgeving
  • iOS 17

 

IPHONE 15 AANBIEDING – TOT € 466,- KORTING

Bij Vodafone profiteer je nu van extra voordeel op je iPhone 15 met abonnement. Combineer de iPhone 15 128 GB bijvoorbeeld met een tweejarig Red (20 GB) abonnement en je profiteert van deze hoge kortingen met een totaal voordeel van maar liefst € 466:

  • Toestelkorting: € 249,-
  • Vodafone Young korting € 5,- x 24 maanden = € 120,-
  • Runners korting op Red € 3,- x 24 maanden = € 72,-
  • Geen aansluitkosten t.w.v. € 25,-

 

Uiteindelijk betaal je dan maar € 49,50 per maand voor je iPhone 15 met Red abonnement (€ 30,- toestelbedrag en € 19,50 abonnement).

iPhone 15 aanbieding Vodafone

Bekijk de iPhone 15 aanbiedingen bij Vodafone

 

Of bekijk hier meer over de iPhone 15 aanbieding.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Leeuwarden Studentenstad

Leeuwarden biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Leeuwardense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Leeuwarden.

Studeren in Leeuwarden

Ga jij studeren in Leeuwarden? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Leeuwarden

Ga je in Leeuwarden studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Leeuwarden en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Leeuwarden

Er zijn heel veel redenen om in Leeuwarden te studeren en wonen tijdens je studententijd. Het is een van de gezelligste steden van Friesland en het heeft een rijke historie.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Leeuwarden

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Leeuwarden Studentenstad.

Gezondheidszorg in Leeuwarden

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Leeuwarden staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.