Skip to main content

Leukste dobbelcadeaus voor Sinterklaas

Hoewel Sinterklaas vooral wordt gezien als kinderfeest, kan het ook een leuke avond zijn voor volwassenen! Ben je benieuwd hoe? Wij vertellen je hoe je de leukste en meest originele dobbelcadeaus kan scoren binnen jouw budget! Lees snel verder voor onze tips voor een geslaagde Sinterklaasavond.

Het scoren van een origineel en tof dobbelcadeau kan nog een hele opgave zijn en zeker wanneer het binnen een bepaald budget moet zijn. De volgende en tips kunnen binnen ieder budget en zijn ook nog eens superleuk om te krijgen!

#1 Een mini-cadeauset

Wanneer je niet goed kan beslissen of je de eeuwige douchegel zal kopen of andere dobbelclichés. Kan je ervoor kiezen om een minipakket hiervan te maken. Superleuk voor degene die jouw cadeautje wint, want diegene krijgt namelijk meerdere cadeaus... Win-winsituatie!

#2 Tegoedbon

Als student heb je misschien niet altijd tijd (en skills) om de Jamie Oliver uit te hangen. Gelukkig is er voor de menig student de optie om eten thuis te laten bezorgen. Hoe ideaal is het wanneer er een cadeaubon bestaat van Thuisbezorgd? Niet alleen kan je je huisgenoten doen geloven dat er een echte Jamie Oliver in jou schuilt en heb je binnen no-time een lekkere (gezonde) maaltijd op tafel.

#3 Casual stuff

Kom je er echt niet uit wat betreft jouw ultieme dobbelcadeau te scoren? No problem, de casual dobbelcadeaus blijven het ook goed doen! Wil je jouw cadeau(s) niet scoren bij de standaard winkels? Kijk dan eens bij de volgende webshop: My Interior Musthaves. Deze webshop bevat niet alleen leuke hebbedingen maar ook leuke gadgets voor een leuk studentenprijsje. Je kan het zo gek maken als je zelf wil!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Leeuwarden Studentenstad

Leeuwarden biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Leeuwardense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Leeuwarden.

Studeren in Leeuwarden

Ga jij studeren in Leeuwarden? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Leeuwarden

Ga je in Leeuwarden studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Leeuwarden en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Leeuwarden

Er zijn heel veel redenen om in Leeuwarden te studeren en wonen tijdens je studententijd. Het is een van de gezelligste steden van Friesland en het heeft een rijke historie.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Leeuwarden

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Leeuwarden Studentenstad.

Gezondheidszorg in Leeuwarden

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Leeuwarden staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.