Skip to main content

Net je rijbewijs gehaald? Claim de gratis ANWB Rijbewijsbox en een jaar gratis Wegenwacht Service!

Heb jij maximaal een jaar geleden je rijbewijs gehaald? Dan heb je geluk, want wij kwamen een megagoede deal voor je tegen! Als je tussen de 18 en 25 jaar bent kan je namelijk gratis de ANWB Rijbewijsbox bestellen. En je krijgt er ook nog een jaar lang gratis Wegenwacht Service bij! Wat er allemaal in de box zit en hoe je hem bestelt? Je leest het hier!

Wat zit er in de ANWB Rijbewijsbox?

In deze box zitten allemaal handige gadgets voor in de auto en producten voor onderweg. Denk aan snacks, doekjes om het interieur van je auto schoon te maken en een USB-aansluiting, zodat je je telefoon kunt opladen. Superhandig dus en gratis!

Hoe bestel ik de ANWB Rijbewijsbox?

De ANWB Rijbewijsbox bestellen, doe je via het online formulier. Je kunt hem dan gratis afhalen bij een ANWB-winkel. Je hoeft bij de winkel alleen even je rijbewijs te laten zien, zodat zij kunnen checken of je tussen de 18 en 25 jaar bent en minder dan een jaar geleden je rijbewijs hebt gehaald. Nadat je de ANWB Rijbewijsbox online hebt aangevraagd en de box hebt opgehaald in de winkel maak je meteen een jaar gratis gebruik van Wegenwacht Service.

Wat kan ik met Wegenwacht Service?

Dit is misschien wel het grootste cadeau, want dit kost normaal €30,- per jaar tot je 25e. Met Wegenwacht Service krijg je gratis advies bij twijfelgevallen, heb je recht op pechhulp in Nederland (behalve in je woonplaats) en pechhulp als je in een geleende auto rijdt. Top deal voor studenten dus ;).

Vraag hier je ANWB Rijbewijsbox aan!

 

 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Leeuwarden Studentenstad

Leeuwarden biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Leeuwardense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Leeuwarden.

Studeren in Leeuwarden

Ga jij studeren in Leeuwarden? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Leeuwarden

Ga je in Leeuwarden studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Leeuwarden en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Leeuwarden

Er zijn heel veel redenen om in Leeuwarden te studeren en wonen tijdens je studententijd. Het is een van de gezelligste steden van Friesland en het heeft een rijke historie.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Leeuwarden

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Leeuwarden Studentenstad.

Gezondheidszorg in Leeuwarden

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Leeuwarden staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.