Skip to main content

Sinterklaas verliest dure nautische cadeaus

Zaltbommel,

 

Het is jullie vast niet ontgaan: de Sint is weer in het land. Voordat hij zijn reis naar Nederland maakte, heeft de goedheiligman zichzelf getrakteerd op een nieuwe boot die hij online heeft besteld. Helaas viel de boot kleiner uit dan hij had verwacht, waardoor het voor de Pieten flink proppen was om alle cadeaus op de boot te krijgen. Helaas zijn er tijdens de reis naar Nederland diverse dure nautische cadeaus overboord geslagen.

Na diverse meldingen is gebleken dat de pakjes door heel Nederland zijn aangespoeld. Sinterklaas is ten einde raad en vraagt alle watersporters om hem te helpen zoeken. De aangespoelde pakjes bevatten onder andere een Talamex SUP, Pezl hoofdlamp, verrekijker en nog veel meer.

Sinterklaas heeft bekendgemaakt dat de pakjes worden verloot onder diegene die de goedheiligman helpt met het zoeken. Wel is het belangrijk dat de pakjes zo snel mogelijk worden gevonden. Daarvoor roept Sinterklaas de hulp op aan alle watersportliefhebbers.

Doordat er in Nederland zoveel plekken zijn met water, is het een lastige klus om alle pakjes te vinden die zijn gestrand. Gelukkig heeft de Sint wat sporen achtergelaten, waardoor de plekken hopelijk sneller getraceerd kunnen worden. In het Boottotaal Sinterklaasjournaal worden alle helpende watersporters op de hoogte gehouden van de vorderingen en worden tips gegeven waar de pakjes mogelijk liggen.

Momenteel zijn er al veel mensen die de Sint helpen, maar meer hulp is van harte welkom. "Hoe meer mensen er helpen, hoe eerder alle pakjes zijn gevonden", zegt de Sint. Wilt u ook helpen om de pakjes boven water te krijgen? Volg dan het Sinterklaasjournaal en blijf op de hoogte van meer informatie via https://www.boottotaal.nl/

De goedheiligman laat via deze weg weten heel dankbaar te zijn voor alle hulp, aandacht en lieve berichtjes. “Laten we hopen dat alle pakjes weer terug komen!”

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Leeuwarden Studentenstad

Leeuwarden biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Leeuwardense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Leeuwarden.

Studeren in Leeuwarden

Ga jij studeren in Leeuwarden? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Leeuwarden

Ga je in Leeuwarden studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Leeuwarden en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Leeuwarden

Er zijn heel veel redenen om in Leeuwarden te studeren en wonen tijdens je studententijd. Het is een van de gezelligste steden van Friesland en het heeft een rijke historie.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Leeuwarden

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Leeuwarden Studentenstad.

Gezondheidszorg in Leeuwarden

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Leeuwarden staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.