Skip to main content

Voordelen van een wasmachine huren bij Splash Lease

Degene die bij Splash huren kennen de voordelen natuurlijk al! Maar om al je vrienden bij Splash te laten huren (en dus zelf geld te verdienen) kun je misschien nog een extra argument gebruiken. We hebben ze hier even op een rijtje gezet.

1. Geen gesleep met de vieze was

Je hoeft niet steeds heen en weer om bij je ouderlijk huis je kleding te wassen! Voortaan staat de wasmachine gewoon in je eigen huis. Je hoeft niet meer de hele week tegen die berg was aan te kijken: je stopt het nu gewoon zelf in de wasmachine!

2. Groot aanbod

Van instapmodellen tot hele krachtige machines, we hebben voor ieder wat wils! Kijk op onze site voor het gehele assortiment, van wasmachines tot vaatwassers.

3. Je deelt de kosten

Bij ons betaal je een laag bedrag per maand. Al helemaal als je de kosten kan verdelen met je huisgenoten! Woon je met 4 personen? Dan huur je al vanaf €2,50 per maand! 

4. Reparatiekosten zijn inbegrepen in de huur

Is er opeens iets kapot? Geen probleem! Hij wordt gratis voor je gerepareerd. De reparatiekosten zijn namelijk inbegrepen in de huur. Er komt dus kosteloos iemand langs.

5. Contracten overdragen

Ga je verhuizen? Dat is geen probleem. Je kan jouw contract heel makkelijk overdragen aan een huisgenoot! Dit doe je bij mijn Splash account op onze website. Geen gedoe dus met een huisgenoot die vertrekt en de wasmachine meeneemt!

6. Gratis bezorging

Na al deze punten heb je besloten om bij ons te gaan huren. Top! De machine wordt gratis bij jou bezorgd. Bepaal zelf wanneer je wil dat wij langskomen.

7. Dagelijks opzegbaar

Als je toch niet meer bij Splash wilt huren na al deze punten, kun je ook makkelijk je contract opzeggen. Na de minimale termijn heb je een opzegtermijn van 1 maand!

 

 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Leeuwarden Studentenstad

Leeuwarden biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Leeuwardense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Leeuwarden.

Studeren in Leeuwarden

Ga jij studeren in Leeuwarden? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Leeuwarden

Ga je in Leeuwarden studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Leeuwarden en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Leeuwarden

Er zijn heel veel redenen om in Leeuwarden te studeren en wonen tijdens je studententijd. Het is een van de gezelligste steden van Friesland en het heeft een rijke historie.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Leeuwarden

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Leeuwarden Studentenstad.

Gezondheidszorg in Leeuwarden

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Leeuwarden staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.