U bent hier

Het laatste studenten nieuws

wat doen zomervakantie
Abonneren op

Leeuwarden Studentenstad

Leeuwarden biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Leeuwardse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Leeuwarden.

Studeren in Leeuwarden

Ga je studeren in Leeuwarden? Laat je dan goed informeren over de onderwijsinstellingen, het studieaanbod en het verenigingsleven. We hebben alle hogescholen, universiteiten en studentenverenigingen in Leeuwarden op een rij gezet.

Wonen in Leeuwarden

Wil of ga jij in Leeuwarden wonen? Hoe vind je dan een kamer, wat is antikraak, wat is hospiteren en hoe moet je je inschrijven bij de gemeente? Je vindt hier alle antwoorden!

Werken in Leeuwarden

Naast je studie werken in Leeuwarden? Goed idee! Bekijk onze tips om je CV te maken, hoe je kunt starten met ondernemen of ons overzicht met studiegerelateerde (bij)banen, stages en startersfuncties.

Geldzaken

Als student houd je aan het einde van je geld soms nog een stukje maand over. Daarom is het belangrijk zeker te weten dat je de juiste keuzes maakt op het gebied van geldzaken. Denk aan verzekeringen, je studieschuld, sparen, je telefoon en nog veel meer. Met uitleg en tips helpen wij je op weg.

Gezondheidszorg in Leeuwarden

Ga je verhuizen naar Leeuwarden? Zorg dan dat je ook je gezondheidszorg goed regelt. Je gaat op zoek naar een nieuwe tandarts, huisarts en ziekenhuis. Hoe vind je die? Een overzicht van alle informatie die je nodig hebt.

Vrije tijd in Leeuwarden

Na een dag hard studeren, heb je wel wat ontspanning verdiend. Een drankje in een café of op het terras is natuurlijk gezellig, maar soms ben je toe aan iets anders.

De leukste studenten evenementen

Eurocollege
Eurocollege
Abonneren op RSS Events