← Terug naar overzicht

De leukste en origineelste dates voor Valentijnsdag

Wil jij jouw lief eens écht verrassen tijdens Valentijnsdag? Ga dan eens iets anders doen dan uiteten, samen naar het strand, naar de film of series kijken. Om jou een beetje te helpen heb ik een top 5 leukste en origineelste dates voor jou bedacht.

1. Samen een driegangendiner koken

Ga naar een markt in de buurt en koop allemaal verse producten. Hiervan kunnen jullie samen een driegangendiner koken. Eerst samen (food)winkelen, daarna gezellig samen koken en tot slot lekker romantisch en uitgebreid eten met een wijntje erbij. Ik zie het wel zitten hoor...

2. Openluchtbioscoop

Oké, het weer moet natuurlijk wel een beetje meezitten. Maar als het niet regent, dan kan het sowieso (en anders kun je het ook indoor heel knus maken). Creëer je eigen openluchtbioscoop: trek je matras naar buiten met een hoop kussens en dekens erop en maak een warm, cosy nestje waar jullie kunnen gaan liggen. Neem een fles wijn en popcorn mee en ga lekker bingewatchen. Als je een scherm op kan hangen, dan is het helemaal mooi! Maar een laptop is ook prima. Met kaarsjes en lichtjes kun je het superromantisch maken!

3. Een dagje spa

Ga er samen lekker tussenuit. Heerlijk ontspannen tijdens een dagje welness. Ik kan er geen genoeg van krijgen. En als stel samen alle sauna’s uitproberen (kijken wie het het langste volhoudt). En daarna lekker relaxen in het zwembad is een perfecte manier van daten. Samen ontspanning opzoeken zal je relatie goed doen, trust me!

4. Samen eropuit gaan

Ga naar een stad waar jullie nog nooit zijn geweest. Ga een beetje op tijd van huis weg zodat jullie de hele dag hebben. Maak geen planning maar doe gewoon waar jullie zin in hebben. Spontane acties kunnen tot de leukste dingen leiden. Stay open minded: doe eens iets wat je normaal niet zo snel zal doen. Deze dag kan weleens de mooiste verhalen en herinneringen maken.

5. Zoek avonturen op

Dit kan alle kanten op. Zijn jullie sportievelingen? Ga dan samen een extreme sport doen zoals wildwaterkanoën of doe mee aan een obstacle run. Niets schept een betere band dan samen avonturen meemaken. Een andere manier van avontuur is iets wat je makkelijk thuis kan doen, denk hierbij aan strippoker of een lekkere massage met olie en kaarsen. Ik weet zeker dat je jouw lief echt verrast met zoiets!

Geniet ervan

Wat je ook kiest, het komt echt wel goed. Als je een van deze vijf dates gaat doen, dan is je babe zeker weten wel verrast. Have fun!

 

Meer studentennieuws

Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Leeuwarden Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden