← Terug naar overzicht

De leukste gadgets voor studenten

De maand december staat natuurlijk in het teken van kerst. Dus je kan weer jouw verlanglijstje maken voor de kerstman! Veel mensen weten meteen wat ze voor kerst willen vragen. Maar voor degenen die nog niet weten wat ze willen, hebben wij hier een lijstje met de leukste gadgets voor studenten!

1. Lenovo T-Series Laptop

Voor een student is een laptop altijd handig! Je kan hem gebruiken voor je studie en als je thuiskomt gebruik je hem om lekker te Netflixen op de bank. Een goede laptop kan soms wel prijzig zijn. Gelukkig kan je de Lenovo T-Series met korting kopen! Als student krijg je sowieso 10% korting bij Lenovo. Maar als je via ons besteld, krijg je nog meer korting! De laptops uit die serie gaan heel lang mee en kunnen ook snel opladen. Daarnaast start hij supersnel op en heeft de laptop goede speakers!

2. Google Home

Heb jij een assistent nodig? Google Home helpt jou met je dagelijkse bezigheden. Hij beantwoordt je vragen en voert commando’s uit. Dus als jij 's ochtends wil weten wat het weer wordt, dan kan je dat aan Google Home vragen en hij vertelt jou precies hoe koud het die dag wordt. Je kan ook vragen of er file is of hij herinnert je aan je afspraken. Je kan Google Home ook gewoon muziek laten afspelen. Er is ook een kleinere variant: Google Home Mini. Deze is meer voor de praktische zaken, dus muziek afspelen kan bijvoorbeeld niet bij de Mini.

3. VR-bril

Een gadget die ook erg populair is, is de VR-bril. Met zo'n bril duik je in een virtuele wereld. Je kan hem verbinden met bijvoorbeeld je smartphone of laptop en er games mee spelen of 360 graden video’s bekijken. Bij de Playstation 4 kan je hem er ook bij kopen om bepaalde games te kunnen spelen.

4. Bose Frames

Deze gadget is erg leuk, al zeg ik het zelf: een zonnebril met ingebouwde speakers. Deze zonnebrillen zijn van Bose kan je via Bluetooth verbinden met je smartphone. Maar je kan hem dan ook weer verbinden met bijvoorbeeld Google Home. Als je gebeld wordt, dan kan jij alleen het gesprek horen en anderen niet. Dat geldt ook als je muziek luistert.

5. Instant camera

Met een instant camera kun je gemaakte foto’s gelijk printen op fotopapier. Superleuk voor op feestjes of als je een leuk fotoboek wil maken. De instant camera is verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. Ook kan je verschillende filmformaten gebruiken.

Laptops, VR-brillen... Genoeg keuze om aan de kerstman te vragen! Heb je zelf nog een leuke gadget in gedachte en moet deze ook op ons lijstje? Laat het ons weten: redactie@studentensteden.nl

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Leeuwarden Studentenstad!

Junior Content Creator worden

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

Abonneren op