← Terug naar overzicht

Met deze 5 ideeën is jouw surprise zo klaar!

surprises ideeën denhaagstudentenstad

Het is ieder jaar weer een heel ding: suprises maken. Je vindt het helemaal geweldig, of je hebt er een hekel aan. Hoe dan ook, het beste scenario is dat je een supertof surprise maakt in zo min mogelijk tijd. Daarom ben ik op zoek gegaan naar leuke ideeën voor surprises zodat jij weer wat tijd bespaard. 

Beautyblender of dino-ei

Voor de luie surprise makers onder ons moet je naar de Pipoos. Daar verkopen ze piepschuimen vormen. Zo verkopen ze er ook eentje in de vorm van een ei. Je zou hier een beautyblender van kunnen maken. Je weet wel, zo'n felgekleurd eitje waar je make-up mee kunt blenden. Je verft 'm paars of oranje en omdat het ei uit twee helften bestaat, kun je in het ei cadeautjes stoppen voor de makeup liefhebber! 

Mocht je nou een vriend(in) hebben die altijd eieren eet, verf dan je piepschuimen ei als een ei, of maak er een dino-ei van. Dan kun je als special effect nog wat barsten toevoegen met grijze verf. Ook hier geldt weer dat de binnenkant hol is en dat je dus je cadeautjes in het ei kunt stoppen.

Koop een piñata

Ben je helemaal vergeten dat je een surprise moest maken, maar wil je wel met iets anders aankomen dan wat geld onderin of een pot gel? Koop dan een piñata bij bijvoorbeeld de Xenos of Hema. Stop wat kleine cadeautjes erin en klaar is Kees!

Surprise voor de interieurliefhebber

Koop één of twee (of meer natuurlijk) kussenslopen naar keuze. Je kunt bij in de uitverkoop bij de H&M Home altijd heel leuke kussenslopen vinden, of neem een kijkje bij de Action! Koop daarnaast ook genoeg vulstof zoals watten of schuimvlokken zodat je de kussenslopen kunt opvullen. Je kunt de kussenslopen natuurlijk opleuken met wat dingen die het wat meer persoonlijk maken. Verstop tussen de vulstof van de kussens wat kleine cadeautjes. Koop een mooi lint en bind de twee kussens op elkaar en je hebt een leuke surprise waar je veel aan hebt!

Maak een taart

Heb jij een lootje getrokken van een taartliefhebber? Maak dan een échte taart waar je cadeautjes in stopt. Maar maak dan wel een no bake-taart zoals een Monchou taart! Je kunt er bijvoorbeeld een cadeaukaart in stoppen die je verpakt in huishoudfolie voor je 'm in de taart stopt. Dan moet iedereen wel een stukje taart nemen voordat het cadeautje gevonden kan worden en daar heeft niemand moeite mee, denk ik!

Sushi van wc-rollen

Eet iemand uit jouw vriendengroep zich regelmatig misselijk bij de All You Can Eat Sushi? Maak dan heel gemakkelijk met wc-rollen wat rollen sushi. Snijd de wc-rollen door de helft en verf ze zwart of witte rijstkorrels. Voor de vulling zou je strijkkralen kunnen gebruiken en daar zonder teveel moeite verschillende soorten sushivullingen kunnen maken. Welke sushiliefhebber wordt daar niet blij van?! In de wc-rollen kun je de cadeautjes verstoppen, misschien een cadeaubon voor een sushi restaurant?

Heb jij nog andere leuke ideeën die gemakkelijk uit te voeren zijn voor surprises? Laat het weten!

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Leeuwarden Studentenstad!

Junior Content Creator worden

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

lenovo laptop
acer chromebook
Abonneren op