← Terug naar overzicht

De beste gadgets voor op reis

Als je op reis gaat, dan wil je graag wel wat leuks hebben voor onderweg. Zeker als je een paar uur in de vliegtuig of auto moet zitten! Maar ook als je leuke dingen wil doen tijdens jouw reis of in je vrije tijd. Misschien wil je na een lang dagje vol geslenter even een aflevering van je favoriete serie kijken. Dat kan gewoon allemaal! In deze blogs zetten wij de leukste en beste gadgets voor jouw reisje op een rijtje.

1. Laptop

Als je een lange rit of vlucht hebt, dan wil je misschien nog wel even een serie kijken op Netflix. Tijdens het reizen is een kleine laptop altijd wel handig, want hij is niet zwaar. Dit geldt ook voor de Lenovo Yoga 530! Dit is een laptop én tablet in een… Hoe handig! De laptop heeft een i7-processor waardoor de hij sneller opstart en een betere reactiesnelheid heeft voor de touchscreen en bijbehorende pen. Je kan met de Yoga 530 ook moeiteloos foto’s bewerken. Films kijken en gamen zijn beter dankzij de grafische kaart. Nog een pluspunt: studenten krijgen sowieso 10% korting, maar via ons krijg je extra korting met de code: STUDENTENKORTINGNL.

2. Tablet Holder

Ben je niet zo een fan van laptops meesjouwen? Dan kan je nog je tablet meenemen. Want ook daarvoor zijn er gadgets. We weten allemaal wel hoe vervelend het is om de hele tijd je tablet vast te houden om bijvoorbeeld een serie te kijken. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook ‘’holders’’ hiervoor. Bij Hudson’s Bay kan je een Tablet Holder van Kikkerland kopen. Er is ook een moderne en kleine versie van Umbra. Ook superhandig voor tijdens het reizen!

3. Autolader

Voor al die gadgets heb je waarschijnlijk ook wel een oplader nodig! Het is handig als je een autolader met meerdere usb-poorten hebt. Zeker als je bijvoorbeeld met meerdere mensen bent en de een wil zijn tablet opladen en de andere zijn telefoon. Bij Coolblue en Bol.com verkopen ze zulke opladers voor een redelijke prijs. Je kan ook terecht bij de Blokker. En als je een goedkope zoekt, dan kan je ook nog bij de Action kijken.

4. Duikbril met een GoPro-houder

Ga jij naar een lekker zonnig tropisch land? Dan ga jij vast wel naar het strand om lekker te zwemmen. In landen zoals de Antillen, Egypte en Kroatië heb je veel plekken om te duiken. Hiervoor is een duikbril met een GoPro-houder wel heel handig! Zo kan je rustig genieten in het water en hoef je niet elke keer je GoPro op een goede positie te houden.

5. Draagbare barbecue

Een draagbare barbecue is niet echt een gadget… Maar wel een must have voor autovakanties! Want tijdens het rijden of als je ergens verblijft, dan wil je toch wel een dagje of twee lekker barbecueën. Misschien is een wegwerp barbecue beter als je nog onderweg bent. Die hoef je namelijk niet schoon te maken! De draagbare barbecue en wegwerpbarbecue kan je bij veel winkels vinden. Kijk bijvoorbeeld bij de Blokker, Bol.com, Ikea, Gamma en Praxis.

Ga jij binnenkort een roadtrip maken? Dan is het misschien handig om de volgende blog te lezen: Roadtrip? Dit moet je allemaal regelen! 

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Leeuwarden Studentenstad!

Junior Content Creator worden

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

Strandtenten
Abonneren op