← Terug naar overzicht

Winterborrels in het noordelijke Leeuwarden

borrelplekken

Krijg jij geen genoeg van de winterse en donkere dagen? Grijp dan nu nog je kans om een leuke winterborrel in Leeuwarden te organiseren. In het hoge noorden zijn namelijk genoeg leuke plekjes waar jij de ultieme winterborrel beleeft. Deze hebben wij voor jou op een rijtje gezet!

Lazy Lemon

Van vegan tot glutenvrije gerechten, bij Lazy Lemon in Leeuwarden vind je het allemaal. Als je kiezen lastig vindt, zit je hier op de goede plek. Het concept ‘shared dining’ is hier niet onbekend. Dus als jij tijdens je winterborrel zin hebt om van alles uit te proberen, is het zeker de moeite waard hier met vrienden naartoe te gaan. Als je een goede avond uitkiest, zit er een kans in dat je de winterborrel kan doorzetten en dansjes kan doen!

De Dikke van Dale

Grand Café De Dikke van Dale, in de volksmond ook wel De Dikke genoemd. Hét grandcafé dat al jaren de plek in Leeuwarden is om lekker te eten of gezellig te borrelen. Naast het assortiment standaard dranken komt de bierliefhebber uitgebreid aan zijn of haar trekken met ons assortiment speciale bieren. Elke woensdagavond is het bieravond bij De Dikke Van Dale; de perfecte avond voor een winterborrel. Kom langs, proef en maak kennis met de meest uiteenlopende speciaalbieren.

Café de Spoek

Hou jij van rockmuziek? Probeer dan een winterborrel in Café de Spoek! Hier kan je onder het genot van een Whiskey (ze hebben maar liefst 85 soorten) genieten van live optredens. Niet zo’n Whiskeyliefhebber? Geen probleem! Ze hebben ook 55 soorten speciaalbier, dus grijp hier je kans voor een stoere winterborrel in Leeuwarden centrum!

Kelder 65

Kelder 65 zit in hartje Leeuwarden. In een mooie ambiance waar kwaliteit, gastvrijheid en originaliteit voorop staan, wordt heerlijk eten en drinken verzorgd door een professioneel team met liefde en passie voor het vak. Van High Tea tot High Beer of een cocktailworkshop. Het kan hier allemaal! Gasten kunnen hier volledig ontspannen en het personeel doet extra moeite om de gasten te ontzorgen. Zo’n zorgeloze winterborrel wil je toch!

Leuke winterborrels in Leeuwarden zijn er genoeg, zoals je net hebt gelezen. Mocht jij nou op een doordeweekse avond hebben geborreld en de avond nog willen afsluiten in een club of kroeg? Hier lees je op welke avonden je in welke kroeg moet zijn voor een mega gezellige afsluiter van je winterborrel!

Meer studentennieuws

computer
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Leeuwarden Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden