← Terug naar overzicht

Het ideale beschermhoesje: zo blijft je telefoon heel!

gsmpunt.nl

Onhandige Harry's: deze is voor jullie! Ben jij jaarlijks honderden euro's kwijt aan het laten maken van het scherm van jouw telefoon omdat je dat ding om de haverklap laat vallen? We feel you! Daarom is deze blog voor jou. Je kunt misschien niet zorgen voor minder onhandigheid, maar je kunt je eigen onhandigheid wel voor zijn.

Beschermhoesje 

Het maakt niet uit hoe erg je je best doet, jouw telefoon valt iedere dag minstens 5 keer op de grond. Face first, waardoor je een halve hartverzakking krijgt. Want voordat je je telefoon omdraait ben je bang voor wat je gaat ontdekken. En jahoor, wéér allemaal barsten in je scherm. Er is een goede kans dat jij inmiddels een verzekering hebt afgesloten om dit te kunnen fixen, maar ze zien je daar al aankomen. Voor de zoveelste keer. Oeps...

Verschillende soorten beschermhoesjes

Waarschijnlijk heb jij voor jouw telefoonscherm al vanaf dag één al een screenprotector geplaatst. Dan ben je er waarschijnlijk ook al achter dat zo'n screenprotector geen garantie geeft voor een heel scherm. Als je 'm maar onhandig genoeg laat vallen breekt het scherm eronder net zo heftig. Gelukkig zijn er beschermhoesjes die beter passen bij jou als persoon, zoals een volledige cover. Deze cover beschermen de voor én achterkant van jouw telefoon. Op zoek naar een beschermhoesje samsung galaxy note 10 lite? Die zijn er in veel verschillende kleuren! Houd je meer van simpel? Ook dat is mogelijk. Voor de ultieme bescherming plak je voor de zekerheid natuurlijk toch nog een screenprotector op jouw scherm ;-).

Accepteer wie je bent

Je kunt wel balen om jouw onhandigheid, maar je bent nou eenmaal wie je bent! Accepteer jezelf zoals je bent, daar maak je het jezelf makkelijker mee. Je kunt natuurlijk wel zorgen voor trucjes zodat je je onhandigheid voor bent, zoals een goed beschermhoesje om jouw telefoon. Ditzelfde kun je natuurlijk ook doen met jouw laptop en iPad. Een laptop is ook een duur product om te vervangen of repareren, dus zorg voor een tas met een laptop- en iPadvak. Zo kun je je gehele tas met een gerust hart laten vallen, alhoewel... liever niet natuurlijk ;-)!

Blijf je een weekend veilig binnen? Misschien heb je iets aan deze blog over hoe je je niet hoeft te vervelen als je een weekendje binnen blijft!

Meer studentennieuws

Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Leeuwarden Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden