← Terug naar overzicht

Dit wil je: perfecte balans tussen studie, werk en leuke dingen!

Holland Security Group werken

Als je als student zijnde op jezelf woont, is het soms flink aanpoten. De studiepunten moeten binnen gehaald worden, er moet worden gewerkt om de huur te kunnen betalen en daarnaast wil je ook nog weleens naar de sportschool, op bezoek naar je ouders of op pad met vrienden. Maar de balans vinden tussen studie, werk en vrienden kan erg lastig zijn. Hoe je dat oplost? Wij hebben wel een idee voor je ;-)!

Werk met leuke mensen

Je hebt je collega's niet voor het kiezen, maar vraag je wel af of jouw baantje het waard is als je met alleen maar onaardige, chagrijnige mensen werkt. Als je op zoek gaat naar een nieuwe baan is het ook een idee om te solliciteren bij een bedrijf waar jouw vrienden het ook heel erg naar hun zin hebben. Al moet er natuurlijk wel gewerkt worden ;-).

Werken als beveiliger

Heb je wel eens nagedacht om aan de slag te aan als security of surveillant? Ideaal als je een (mbo) studie hebt gedaan hierin. Bij Holland Security Group zijn ze altijd op zoek naar versterking. Ben jij 18 jaar of ouder, je van onbesproken gedrag bent, je graag werkt - ook op feestdagen - en tegen onregelmatige tijden kan, je fysiek gezond bent, een goede lading stress kunt hebben én een rijbewijs hebt; dan is dit misschien wel jouw ideale (bij)baan!

Holland Security Group

Holland Security Groep - HSG in het kort - is een organisatie die door het hele land zit. Zez zijn gespecialiseerd op gebied van beveiligingsoplossingen, facility- en eventservices en hospitalitymanagement. Door vooraf onderzoek te doen naar de locatie en de juiste mensen daarop in te zetten, de goede kennis en techniek te combineren zorgen zij voor de ideale veiligheidsbalans voor iedere situatie. HSG biedt voor al haar klanten een actieplan op maat aan. 

Werken op toffe festivals

Als je denkt dat het saai kan zijn om als bewaker te werken: think again! HSG is de afgelopen jaren aanwezig geweest bij Appelpop, Harmony of Hardcore, Paaspop, Pandemonium en We Are Electric. Omdat alle collega's goed met elkaar om gaan lijkt het net alsof je gratis naar een festival gaat! Je kan vanzelfsprekend geen drankje nemen, maar je kunt wel genieten van de muziek en sfeer terwijl je wordt betaald! Samen met je collega servicemedewerkers maak je er een feestje van! Dat klinkt best als de ideale bijbaan, of niet? 

Sluit jij niet helemaal aan bij het profiel dat HSG zoekt, maar wil je wel graag een bijbaantje? Misschien is een studiegerelateerde bijbaan wel wat voor jou!

Meer studentennieuws

Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Leeuwarden Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden