← Terug naar overzicht

Deze restaurants in Leeuwarden bezorgen tijdens de coronamaatregelen!

Inmiddels zijn de coronamaatregelen in Nederland verlengd tot 1 juni. Dit betekent dat wij met z’n alle massaal binnen moeten blijven zodat het virus zo snel mogelijk zal afnemen. Het is natuurlijk niet leuk dat alle geplande feestjes, festivals en etentjes moeten worden verschoven naar een moment wanneer alle kroegs en restaurants weer open zijn. Gelukkig zijn er genoeg horeca ondernemers die daarom de keuze hebben gemaakt om door te blijven werken voor de mensen die hun eten thuis willen laten bezorgen of willen komen afhalen! Welke restaurants in Leeuwarden open zijn tijdens de coronacrisis lees je hier!

Eten bestellen en afhalen in Leeuwarden  - Bowls ’n Rolls

Dit restaurant is het eerste echte poké bowl restaurant van Leeuwarden! Je kan hier snelle, gezonde en voedzame maaltijden halen voor een betaalbare prijs. Bowls ’n Rolls werkt altijd altijd al met bestellen of de maaltijd meenemen. Dit komt in deze tijd extra goed uit! Ze blijven geopend voor afhalen en bezorgen. Je kan van 14.30 tot 21.00 uur bestellen. Doe je dit via de officiële website dan betaal je geen bezorgkosten. Bel naar 058-785 9523 of bestel gemakkelijk online!

Eten bestellen en afhalen in Leeuwarden - Kota Radja

Bij Kota Radja kan je terecht als je zin hebt in Tjap Tjoy, Foe Yong Hai, Saté en Babi Pangan. Ook zij sluiten het restaurant maar de bezorging gaat gewoon door. Bel je bestelling naar 058-2128996 en er wordt gezorgd dat je bestelling op tijd en contactloos wordt bezorgd!

Eten bestellen en afhalen in Leeuwarden - Roast

Roast komt naar jou! Kies een heerlijk soepje vooraf, een lekker burger op spareribs als hoofdgerecht en een bijpassend nagerecht. Een drie gangen menu aan huis, ideaal! Je kan zelfs een cocktail erbij bestellen, wat een feestmaal wordt dat! Neem telefonische contact op via 058-8436602 om je bestelling door te geven en geniet ervan!

Eten bestellen en afhalen in Leeuwarden - El Toro

Ben jij helemaal gek op tapas? Bij El Toro heb je veel keuze tussen heerlijke koude en warme gerechtjes. Haal de Spaanse gezelligheid in huis door het eten te bestellen via Thuisbezorgd. Mocht je 20% korting willen op je bestelling, bestel dan via de website. Santé!

Zoals je hebt gelezen, is er genoeg keuze om lekker eten thuis te laten bezorgen. Mocht je toch een avond liever zelf in de keuken staan voor een spannend recept, lees dan hier hoe je lekker en gezond kan koken!

Meer studentennieuws

computer
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Leeuwarden Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden