← Terug naar overzicht

Vaderdag 2020: coronaproof activiteiten om te doen!

Vaderdag tilburg

Het zal een bijzondere vaderdag worden dit jaar – misschien zit je vast in je studentenhuis en kun je je ouders niet zien, of woon je juist weer thuis en zorgt dit voor de nodige irritaties. Hoe dan ook, 21 juni is het vaderdag. En één ding is zeker: elke feestdag is in deze bizarre tijden een goede reden voor een feestje. Daarom heb ik een aantal ideeën voor je op een rijtje gezet, zodat jij er samen met je vader (alsnog) een toffe dag van kan maken!

Speel een online pubquiz met je paps

Eén van de hoogtepunten van mijn week tijdens deze coronatijd is de virtuele pubquiz op zaterdagavond. De quiz, gemaakt door een bedrijf uit Utrecht, streamen elke zaterdagavond een nieuwe pubquiz. Ze doen dit om geld in te zamelen voor jouw lokale horeca. Een win-win situatie dus! Nu valt vaderdag natuurlijk op een zondag, maar zo ben je alvast lekker opgewarmd. Of je nu samen met je vader thuis zit, of via Facetime meespeelt, jullie kunnen je kennis bundelen tijdens deze gezellige activiteit.

Bierproeverij

In het echt is het leuker, maar op afstand kun je natuurlijk ook een prima bierproeverijtje organiseren met je vader. Zorg ervoor dat jullie allebei een aantal lekkere (speciaal)biertjes in huis hebben en proost samen virtueel op deze vaderdag. Oók via videobellen kunnen jij en je vader discussiëren over welk biertje het lekkerst is. Geen bierfan? Dan is een wijnproeverij natuurlijk net zo leuk.

Stuur een kaartje

Zit je in isolatie in je studentenhuis en heb je je pa al een tijd niet meer gezien? Vaderdag is het perfecte moment om hem een lief kaartje te sturen. Weer net iets specialer dan een appje. Via verschillende websites kun je een kaart helemaal personaliseren met een foto van jullie samen. Het zal zijn dag extra leuk maken! Enne, daarna even bellen om bij te kletsen kan geen kwaad.

Steek de bbq aan

Het kan natuurlijk ook dat je tijdens de coronacrisis weer tijdelijk naar huis bent gegaan. Als het op vaderdag heerlijk weer is, is er niets lekkerders dan de bbq aan te zetten! Zoek online wat lekkere recepten op voor vlees, maar vergeet ook zeker de groente niet! Wij geven je tips voor een goede bbq! Have fun vandaag :-)

Meer studentennieuws

Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Leeuwarden Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden