← Terug naar overzicht

Tips: tv top 5

tv top 5

Ik hoef niemand te vertellen dat Netflix een fijne bezigheid is – vooral in deze dagen wanneer de verveling vroeg of laat keihard kan toeslaan. Als je het zat bent om Friends voor de 46e keer te bingen, heb ik hier mijn top vijf van leuke series die je kunt kijken nu je thuis zit te wachten tot je weer naar buiten kunt. Extra tip: download de app Netflix party voor Chrome, zo kun je samen met je vrienden die leuke film of aflevering kijken en je ongezouten mening delen in de chatfunctie.

5. Too Hot to Handle op Netflix

Ben je fan van Love Island, Temptation, Ex on the Beach en alles wat daar tussenin zit? Dan móet je de nieuwe Netflix original Too Hot to Handle zien. Een groep vrijgezellen flirtmonsters zitten samen in een villa. Ze weten in de eerste instantie niet precies waarom, maar komen er snel achter dat ze géén fysiek contact mogen hebben, willen ze de geldprijs van vijftigduizend dollar winnen. Heerlijk (leed)vermaak met hilarische voiceovers!

4. The Blacklist op Videoland

Deze gave serie loopt natuurlijk al een tijdje, maar sinds kort worden er elke week weer nieuwe afleveringen toegevoegd. Het verhaal is spannend, meeslepend en laat je elke week weer achter met dat “ik wil meer!”-gevoel. Je kunt de eerdere seizoenen ook vinden op Netflix, mocht je deze nog niet gezien hebben.

3. Dead to Me op Netflix

Deze intens spannende, grappige en mooie serie heeft inmiddels twee seizoenen. De personages zijn goed doordacht en ook van deze serie krijg je geen genoeg. De plottwists zijn nét geloofwaardig genoeg om het bizarre verhaal steeds weer spannend te houden. Je zult binnen no time door beide seizoenen heen zijn!

2. 100 Dagen voor de klas op NPO3

Ook op eigen bodem worden toffe programma’s gemaakt. Deze docuserie volgt Tim den Besten en Nicolaas Veul, die honderd dagen als stagiaires meedraaien op een middelbare school. Het is grappig, zit goed in elkaar en geeft een eerlijke kijk op het werk van een docent. Ook al heb je geen affiniteit met dit vakgebied, is het zeker de moeite waard om deze serie (terug) te kijken. Je waardering voor leraren maakt een groeispurt!

1. Unorthodox op Netflix

Als laatste staat de serie Unorthodox op het lijstje. Wát een mooie, ontroerende en interessante serie is dit! Het verhaal volgt een jonge orthodox-joodse vrouw in Williamsburg. Ze besluit haar community te verlaten en te ‘vluchten’ naar Berlijn. Het acteerwerk is ongekend en het verhaal sleept je mee. Het is zowel emotioneel als leerzaam om deze serie te kijken, en ik weet zeker dat je hem, net als ik, binnen no time helemaal hebt gekeken.

Na al dat tv kijken toe aan een frisse neus buiten? Luister dan één van deze toffe podcasts!

Meer studentennieuws

Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Leeuwarden Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden