← Terug naar overzicht

De leukste (online te bestellen) verjaardagscadeautjes!

Flatlay van een feesttafel met versieringen

We kennen ondertussen allemaal wel die memes die te maken hebben met het vieren van een verjaardag tijdens quarantaine. Daarin wordt vaak afgebeeld dat er iemand met een feesthoed alleen aan tafel zit. Maar eigenlijk hoeft het vieren van een verjaardag tijdens quarantaine helemaal niet zo eenzaam of saai te zijn! In deze blog deel ik een paar tips waarin jij de jarige tijdens zijn/haar verjaardag toch wat kan opfleuren met de leukste (online te bestellen) cadeautjes:

Bezorg een bosje bloemen

Verras de jarige job met een bosje bloemen, dat maakt de verjaardag toch net iets gezelliger en kleurrijker! Je kan bijvoorbeeld bij Fleurop verschillende boeketten kiezen. Omdat deze boeketten van Fleurop een “7 dagen garantie” hebben, weet je bijna zeker dat de jarige een hele week lang kan genieten van het boeket! Een alternatief voor een versboeket is een droogbloemboeket. Deze boeketten zijn samengesteld met droogbloemen (bijvoorbeeld bij Thuisbloemist of Beauquet) en dus zullen ze jarenlang meegaan. Als de jarige bijvoorbeeld gek is op interieur, kan je een droogbloemboeket kiezen wat mooi aansluit op zijn/haar interieur-stijl. Dan heb je een verjaardagsboeket én een woonaccessoire in één!

Ballonnen

Versier de kamer van de jarige met een ballon (of meerdere ballonnen!) die je per post kan laten bezorgen! Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een ballon met een leuk design bij Greetz of een heel ballonboeket bij De Ballonnerie. Het is toch een superleuke verassing om een doos te openen terwijl er een heliumballon naar boven zweeft? Schrijf een persoonlijk kaartje wat het bedrijf aan de ballon vastmaakt en je zal zeker weten zijn/haar verjaardag 10 keer leuker maken.

Maak een DIY-activiteit cadeaubon

Naast de tastbare cadeautjes, kan je natuurlijk ook een activiteit cadeaubon cadeau geven. Op zo’n bon kan je schrijven dat jullie een keer samen naar de bios, sauna of attractiepark gaan na de quarantaine! Wanneer het weer mogelijk is om deze activiteiten te doen, kunnen jullie een dag inplannen. Je kan bijvoorbeeld de bon zelf in elkaar knutselen, maar het kan ook heel makkelijk online. Op Canva kan je gratis een template uitkiezen en aanpassen naar jouw smaak en voilá: een zelfgemaakte cadeaubon. Dan hebben jullie iets om naar uit te kijken na deze corona-tijden!

Restaurant cadeaubonnen

Tenslotte kan je een waardebon kopen die jouw jarige vriend(in) kan gebruiken tijdens zijn/haar quarantaine! Denk bijvoorbeeld aan een cadeaubon bij UberEats, Deliveroo of Thuisbezorgd. Op zo’n manier kan de jarige onder het mom van #supportyourlocals toch nog zijn of haar favoriete restaurant steunen door daar een maaltijd te bestellen. Is er bij jullie geen bezorgservice, dan kan je altijd een cadeaubon aanvragen bij het restaurant, of natuurlijk zelf eentje maken.

Maak een fotoboek van jullie favoriete momenten!

Jullie kunnen helaas niet de verjaardag in het echt vieren (gelukkig nog wel online met bijvoorbeeld een videocall!). Maar om het gevoel te creëren dat je toch een beetje bij de jarige bent, kan je een fotoboek maken van jullie leukste momenten samen. Ik heb zelf een keertje bij Albelli een fotoboek gemaakt, daar kan je in hun programma super makkelijk fotos en andere leuke stickers plakken. Het duurt wel een paar dagen voordat je meesterwerk geprint en verstuurd is, dus houd daar rekening mee. Zo'n gepersonaliseerde fotoboek is tenslotte superleuk om later naar terug te kijken!

Tot slot trommel je al jullie vrienden op voor een videocall en zingen jullie de jarige job toe!

Meer studentennieuws

Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Leeuwarden Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden