← Terug naar overzicht

Hier haal je de leukste kerstcadeaus in Leeuwarden

kerstcadeaus

De decembermaand komt er weer aan en dat betekent: cadeautjes kopen! Ben jij ook iemand die altijd de cadeautjes op het laatste moment koopt? En uiteindelijk niet helemaal tevreden is met de aankoop, maar 'dan heb je in ieder geval iets’? Of ben jij juist degene die ver van tevoren nadenkt over waar jij het perfecte cadeau kan scoren? In beide gevallen kun je onderstaande lijst vast goed gebruiken ter inspiratie! 

Verzorging

 • The Body Shop
  In The Body Shop stellen ze zelf al cadeautjes samen in verschillende prijsklassen. Hier slaag je sowieso als je een douche gel, gezichtsmasker of lekkere crème cadeau wil doen! Tip: ga voor de adventskalender. Ontzettend leuk om te krijgen!

 • Rituals
  Leeuwarden heeft er een nieuwe, grote Rituals winkel bij! Rituals is eigenlijk altijd een goed idee. En ook hier verkopen ze adventskalenders!

Cadeauwinkels

 • House of Colour
  House of Colour is een schattige woonaccessoire- en cadeauwinkel. Ze verkopen hier bijvoorbeeld kussens, plaids, servies, meubels, verlichting en nog veel meer leuke spulletjes.

 • De Wereldwinkel
  Wil je iets bijzonders? In de Wereldwinkel verkopen ze uiteenlopende producten, van servies tot sleutelhangers of een mooi beeldje. Deze winkel staat voor eerlijke handel in ontwikkelingslanden, dus de opbrengst van jouw gekochte product komt sowieso goed terecht!

 • Sissy Boy
  Als je op zoek bent naar een cadeautje, dan denk je waarschijnlijk niet gelijk aan Sissy Boy. Maar wist je dan wist je vast nog niet dat ze daar niet alleen kleding verkopen! Ook voor leuke woonaccessoires zoals kussens en kandelaars, kun je daar terecht! 

 • Boekhandel Van der Velde
  Als je van lezen houdt dan is een goed boek altijd leuk om te krijgen, maar ook om te geven. Boekhandel Van der Velde heeft een groot assortiment waardoor je hier vast wel kunt slagen. Heb je een kleiner budget? Vergeet dan niet te kijken naar de tweedehands sectie op de tweede verdieping.

Lekkernijen

 • House of taste
  Wil je een bourgondisch cadeau geven? Dan zit je bij House of Taste goed! Denk aan luxe balsamico met truffel, port, goede kazen of gedroogde worst van geschoten wild.

 • Madame Fromage
  Bij Madame Fromage verkopen ze het hele jaar door pakketjes met lekkere dingen. Tegen het einde van het jaar wordt het aantal pakketten uitgebreid. Denk bijvoorbeeld aan een emmer gevuld met friese drop, een speciaalbiertje, kazen en zoutjes. Heerlijk!

 • Jelle’s drankzaak
  Goede drank haal je bij Jelle. Veel variatie in speciaalbieren, mooie glazen, goede wijnen en luxe dranken. Kun je niet kiezen? Ga dan voor één van de samengestelde pakketten.

Meer studentennieuws

soa test
Kerstdiner
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Leeuwarden Studentenstad!

 • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
 • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
 • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden