← Bekijk alle kortingen

Kom vier gratis korfbaltrainingen volgen

Is je sport Korfbal en ga je in Leeuwarden studeren en wil je blijven korfballen? Of wil je korfballen eens proberen kom naar Korfbalvereniging Leeuwarden.

KV Leeuwarden is een gezellige vereniging, waar wedstrijd- maar ook recreatief wordt gekorfbald. Ons 1e team is gepromoveerd naar de Landelijke 3e klasse en het 2e team speelt in de Landelijk reserve derde klasse.
KV Leeuwarden beschikt over een schitterend complex namelijk een kunstgrasveld, een eigen sporthal, met een gezellige kantine, waar het na een training of wedstrijd goed toeven is. De accommodatie bevindt zich op het sportcomplex “Het Kalverdijkje”, bij de wijk Camminghaburen. 

Wil je komen trainen en in het weekend bij je eigen vereniging blijven korfballen? Of zou je wekelijks op recreatief niveau een balletje willen gooien? Of... wil je de korfbalsport eens ervaren? Alles kan, ook als je beslist om je aan te melden als spelend lid.

Het tarief dat wij hanteren voor alleen trainen met de teams 1 en 2, of recreatie korfbal, bedraagt € 6,- per maand. Het tarief voor competitielid bedraagt € 24,86 per maand. Hiervoor kan je dus twee keer in de week trainen, doe je mee aan de competitie en heb je recht op het kledingpakket.

Wil je meer van ons weten kijk dan op onze website www.kvleeuwarden.nl of stel je vraag aan onze secretaris, secretaris@kvleeuwarden.nl.

Loopt tot 25 sep 2019

Bekijk kortingsactie