← Bekijk alle kortingen

15% korting op een maaltijd bij JENT

Beschikbaar in: Delft

Op een maaltijd naar keuze. Ook online te bestellen met de code 'knaek19'. Op een maaltijd naar keuze. Ook online te bestellen met de code 'knaek19'. 1 x per dag per knaek te gebruiken. Alleen geldig op vertoon van de Knaek of Knaek-app i.c.m. een studentenpas. Niet geldig in combinatie met andere acties. Vraag naar de voorwaarden in de winke.

Deze actie is geldig met een Knaekpas. Nog geen kneakpas? Vraag hem dan meteen aan:

Knaekpas aanvragen

English

On a meal of your choice. Also online with the code 'knaek19'. On a meal of your choice. Also online with the code 'knaek19'. Valid once a day. Present your Knaek or Knaek-app in combination with your student pass before ordering. Not for use in conjunction with any other promotion or offer. Ask for the terms and conditions in the store.

For this discount you need to have a Knaekpas. No Kneakpas yet? Get is here:

Order Knaekpas

Loopt tot 1 aug 2020

Bekijk kortingsactie