← Bekijk alle kortingen

2e koffie gratis! bij Coffee Fellows Enschede

Beschikbaar in: Enschede

Geldig op alle koffies van de classics kaart. Geldig op hetzelfde formaat. Geldig op alle koffies van de classics kaart. Geldig op hetzelfde formaat. Alleen geldig op vertoon van de Knaek of Knaek-app i.c.m. een studentenpas. Niet geldig in combinatie met andere acties. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Deze actie is geldig met een Knaekpas. Nog geen kneakpas? Vraag hem dan meteen aan:

Knaekpas aanvragen

English

2nd coffee for free! Valid on all coffees from the classics menu. Present your Knaek or Knaek-app in combination with your student pass before ordering. Not for use in conjunction with any other promotion or offer. Ask for the terms and conditions in the store.

For this discount you need to have a Knaekpas. No Kneakpas yet? Get is here:

Order Knaekpas

Loopt tot 1 aug 2020

Bekijk kortingsactie