← Bekijk alle kortingen

2e large menu gratis! bij Burger King Spui

Beschikbaar in: Den Haag

1x per dag te gebruiken 1x per dag te gebruiken. Toeslag voor extra cheese en bacon. Fritessaus niet inbegrepen. Alleen geldig op vertoon van de Knaek of Knaek-app i.c.m. een studentenpas. Niet geldig in combinatie met andere acties. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Deze actie is geldig met een Knaekpas. Nog geen kneakpas? Vraag hem dan meteen aan:

Knaekpas aanvragen

English

Can only be used once a day Can only be used once a day. Additional fee for extra cheese and bacon. Frites sauce not included. Present your Knaek or Knaek-app in combination with your student pass before ordering. Not for use in conjunction with any other promotion or offer. Ask for the terms and conditions in the store.

For this discount you need to have a Knaekpas. No Kneakpas yet? Get is here:

Order Knaekpas

Loopt tot 1 aug 2020

Bekijk kortingsactie