← Bekijk alle kortingen

Gratis biertje! bij Geflipt

Beschikbaar in: Amsterdam

Bij een burger naar keuze. Geldig van maandag t/m donderdag. Bij een burger naar keuze. Geldig van maandag t/m donderdag. Alleen geldig op vertoon van de Knaek of Knaek-app i.c.m. een studentenpas. Niet geldig in combinatie met andere acties. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Deze actie is geldig met een Knaekpas. Nog geen kneakpas? Vraag hem dan meteen aan:

Knaekpas aanvragen

English

With a burger of choice. Valid from Monday up to and including Thursday. With a burger of choice. Valid from Monday up to and including Thursday. Present your Knaek or Knaek-app in combination with your student pass before ordering. Not for use in conjunction with any other promotion or offer. Ask for the terms and conditions in the store.

For this discount you need to have a Knaekpas. No Kneakpas yet? Get is here:

Order Knaekpas

Loopt tot 1 aug 2020

Bekijk kortingsactie