← Bekijk alle kortingen

Medium pizza €5,- bij Domino's Den Bosch

Beschikbaar in: Den Bosch

Geldig bij afhalen. Klik op 'gebruik korting' en je wordt doorgestuurd naar het bestellen via dominos.nl. Code: 17041 Geldig bij afhalen. Klik op 'gebruik korting' en je wordt doorgestuurd naar het bestellen via dominos.nl. Code wordt automatisch toegevoegd. Alleen geldig op vertoon van de Knaek of Knaek-app i.c.m. een studentenpas. Niet geldig in combinatie met andere acties. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Deze actie is geldig met een Knaekpas. Nog geen kneakpas? Vraag hem dan meteen aan:

Knaekpas aanvragen

English

Only for take out. Code: 17041 Only for take out. Code: 17041. Present your Knaek or Knaek-app in combination with your student pass before ordering. Not for use in conjunction with any other promotion or offer. Ask for the terms and conditions in the store.

For this discount you need to have a Knaekpas. No Kneakpas yet? Get is here:

Order Knaekpas

Loopt tot 1 aug 2020

Bekijk kortingsactie